Sådan overvåger NFL-netværket over internettet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Se på NFL-netværket via internettet

1.

Besøg den officielle hjemmeside for NFL-netværket, som er opført på NFLs officielle hjemmeside, NFL.com. Find de videoklip eller sæt videoklip, du gerne vil se på listen på hjemmesiden, og klik på dem. De inkluderede videoer er klip af shows som NFL Total Access, America's Game, NFL Playbook, samt sæsonmæssige shows sådan som vej til NFL-udkastet. De giver også klip af spil på NFL-netværket. Du kan også finde interviews fra trænere og spillere.

2.

Abonner på Verizon Broadband service. I 2006 nåede NFL-netværket og Verizon en aftale, der gav Verizon-kunder adgang til online-udsendelser af spillene på NFL-netværket, samt andre NFL-netværksprogrammer. Online seere kan se spillene fra flere forskellige kameravinkler, der leveres af NFL-netværket. Besøg Verizon hjemmeside for at tilmelde dig tjenesten og finde yderligere oplysninger om pakker. Fans skal være abonnenter på Verizon Broadband, Verizon FIOS Services eller have DirecTV Satellite service og bredbåndsinternet service fra Verizon.

3.

Besøg Yahoo Videos hjemmeside, hvor du også kan se NFL Network streaming online videoer på Yahoo. Ligesom NFL-netværket s website leverer Yahoo video klip af playoff-spil samt regelmæssige sæsonspil.

Tips og advarsler

  • For at se NFL Network-videoer effektivt, skal du have DSL eller bredbåndstjeneste. Mobil bredbåndstjeneste mange tillader ikke nok gigabitter til streaming af videoer. Ved opkald kan det tage flere minutter, muligvis timer for at downloade en video.
  • Verizon Broadband er ikke tilgængeligt for alle indbyggere i USA. Besøg Verizon-webstedet for at finde ud af om du bor i et område, hvor de kan yde service.
  • Youtube.com er en anden fælles hjemmeside, hvor du kan se videoklip af shows, interviews og spil på NFL-netværket.
  • National Football League, eller NFL, er måske den mest kendte tilskuersport i USA. Populariteten af ​​ligaen fortsætter med at stige. Derfor oprettede NFL NFL-netværket i 2003. NFL-netværket giver fansen op til minutnyhederne og analysen af ​​de opnåede sportscastere samt tidligere træner og spillere. Det er vært for NFL nyheder og anmeldelser viser, klassiske NFL spil, resultattavler, samt omfattende NFL draft dækning. NFL-netværket giver også dækning af college fodbold. De fleste tv-udbydere, både satellit-tv og kabel-tv, giver mulighed for at inkludere NFL-netværket i en af ​​deres pakker. Desuden kan du se NFL-netværket over internettet.