Infosec Professional Certification Training

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Cisco Certified Network Associate

Curriculum for Cisco Certified Network Associate (CCNA) omfatter migrering af sikkerhedstrusler, trådløse netværkskoncepter og terminologi, ydeevnebaserede færdigheder og protokollanvendelse til mange forskellige protokoller, herunder IP, EIGRP, ethernet, seriel line-interface-protokollramme relæ, VLAN'er, ACL'er og Routing Information Protocol Version 2. De sammenkoblede Cisco Networking Devices dele 1 og 2 anbefales også træning til CCNA. CCNA er påkrævet til professionelt uddannelsesniveau og certificering.

Cisco Certified Network Professional

Certifikatet Cisco Certified Network Professional (CCNP) certificerer validering af planlægning, implementering og fejlfinding på bredområdet. Cisco-uddannelse dækker internetværker og multilagskoblede netværk og konvergerede brede netværk med fokus på routing og switching inden for disse netværk.

Cisco Certified Internetwork Professional

Cisco Certified Internetwork Professional-certificering (CCIP) validerer avanceret viden og færdigheder i administrere infrastrukturer af tjenesteudbydere. CCIP-uddannelse omfatter mange af de samme kurser i CCNP-uddannelsen samt servicekvalitet, BGP-konfiguration og MPSL-implementering.

Cisco Certified Security Professional

Ifølge Cisco lægger Cisco Certified Security Professional (CCSP) læseplanen vægt på Cisco Router IOS (ISR) og katalysator switch sikkerhedsfunktioner, Adaptive Security Appliance (ASA), sikker VPN-forbindelse, Intrusion Prevention Systems (IPS), Cisco Security Agent (CSA), Security Enterprise og Device Management, Network Admission Control (NAC) som samt teknikker til optimering af disse teknologier i en enkelt integreret netværkssikkerhedsløsning. Hertil kommer, at CCSP udnytter den nye CCNA-sikkerhedscertificering som en forudsætning.

Cisco Certified Voice Professional

Cisco forklarer, at med en Cisco Certified Voice Professional-certificering (CCVP) -certificering kan netværkets fagfolk bidrage til at skabe en telefoni-løsning, der er gennemsigtig , skalerbar og håndterbar. CCVP-læseplanen fokuserer på Cisco Unified Communications Manager (tidligere Unified CallManager), servicekvalitet (QoS), gateways, gatekeepers, IP-telefoner, taleapplikationer og værktøjer på Cisco-routere og Cisco Catalyst-switches. Infosec, certificering af informationssikkerhedspersonale, administreres af Udvalget for Sikkerhedssystemer (CNSS) og Det Nationale Sikkerhedsagentur (NSA) og kan opnås ved at tage certificeringsprøvninger. Cisco Systems, den verdensomspændende netværksudbyder, er Infosec anerkendt. IT-fagfolk, der er ansvarlige for at håndtere sikkerhed på de nationale sikkerhedssystemer, skal certificeres. Denne uddannelse og certificering er også anerkendt i den offentlige sektor. Infosec professionelle certificeringer og træning spænder fra indgangsniveau til det højeste niveau af arkitekt. Nogle af de faglige standardkurser forbliver konstante i begyndelsen af ​​2010.