Sådan tilslutter du en bærbar computer til trådløst internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din trådløse adapter. Omskifteren kan findes langs siden af ​​din bærbare computer eller med resten af ​​dens nøgler.

2.

Klik på knappen 'Start' og vælg 'Connect to' på menuen 'Start'.

3.

Find dit trådløse netværk fra listen, der vises. Klik på dens indtastning, og klik derefter på knappen 'Connect'.

4.

Indtast et adgangskodebeskyttet netværk. Hvis netværket ikke er beskyttet med adgangskode, eller du forbinder fra et offentligt Wi-Fi-hotspot, bliver du bedt om at få en advarsel. Klik på 'Connect Anyway' for at fortsætte til forbindelsesprocessen.

5.

Åbn din webbrowser og navigere til en webside for at teste din forbindelse.

Tips og advarsler

  • Når du surfer på internettet over et usikret Wi-Fi-netværk, skal du være forsigtig med, hvilke personlige oplysninger du sender via websider, som det potentielt kunne ses af uautoriserede brugere. < / li> Trådløst netværk giver en bruger mulighed for at oprette forbindelse til internettet og hjemme netværkstjenester uden brug af ledninger. Dette gør det meget bekvemt, når brugerne ikke kan køre Ethernet-kabel i hele deres hjem eller ønsker fordelene ved at oprette forbindelse til deres netværk udenfor eller i nærheden af ​​deres hjem. Heldigvis er trådløst internet nemt at oprette forbindelse til med en trådløst aktiveret bærbar pc computer.