Sådan tilsluttes et kabelmodem via et DSL-kabel Vs. et USB-kabel

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Sæt den ene ende af USB-kablet i porten bag på modemet. Slut den anden ende til en ledig USB-port på din computer. I de fleste tilfælde fungerer en port på bagsiden af ​​din computer bedre. USB-porte på forsiden af ​​computere bruges normalt til forbindelser, der er midlertidige, som f.eks. IPod-synkronisering. Når modemet er tilsluttet computeren, skal du indsætte den medfølgende cd i dit optiske drev og lade programmet automatisk installere eventuelle nødvendige drivere. Dette kan ikke være nødvendigt, og varierer afhængigt af både modemproducenten og internetudbyderen.

2.

For at installere med DSL-kablet skal du indsætte den ene ende af kablet i modemet og det andet i Ethernet- eller DSL-porten bag på computeren. Indsæt den medfølgende cd i dit optiske drev, hvis det er nødvendigt, og lad computeren automatisk installere eventuelle nødvendige drivere eller konfigurationsparametre. I de fleste tilfælde registrerer computeren DSL-forbindelsen straks, og der kræves ingen cd.

3.

Genstart computeren. Hvis du har brugt en cd til installation af drivere eller andre konfigurationsproblemer, skal du genstarte din computer for at sikre en jævn integrering af installationen. Du kan normalt springe over dette trin, hvis du ikke behøvede at bruge en cd til installation.

Når du installerer et kabelmodem, kan du være forvirret med, hvordan du installerer det. I mange tilfælde har du mulighed for enten en USB-forbindelse eller en DSL-kabelforbindelse. Der er ingen indgående forskel i de fleste tilfælde mellem de to, og du forbinder kun med en af ​​de to, aldrig med begge. Selv en nybegynder computerbruger kan fuldføre denne proces.