Sådan Netværk en bærbar computer til et skrivebord Compaq Presario 4800

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Brug af en kablet router

1.

Træk dit bredbåndsmodem ud af strømkilden, og indstil din trådløse router i nærheden af ​​den. Hold både router og modem frakoblet for øjeblikket.

2.

Slut et Ethernet-kabel fra modemet til 'WAN' eller 'Internet' porten bag på den trådløse router. Tilslut Ethernet-kabler fra en af ​​'LAN' -portene til netværkskortet på Presario 4800 og et andet kabel til NIC'en på din bærbare computer.

3.

Slut modemet tilbage ind i sin strømkilde. Vent, indtil indikatorlysene på forsiden af ​​modemmet vender tilbage til deres normale tilstand.

4.

Slut router til strømforsyning. Giv det et øjeblik eller to for at starte op. Når 'Power' og 'Internet' lyser på modemmet er solide, skal du tænde for din Presario 4800 og din bærbare computer for at bekræfte internetadgang.

5.

Se dit operativsystem ' s brugervejledning til specifikke fildelingsinstruktioner.

Brug af et crossover-kabel

1.

Sluk for din bærbare computer og din Presario 4800.

p> 2.

Tilslut krydskabelet fra NIC'en på Presario til NIC'en på den bærbare computer. Sørg for, at stikket klikker på plads og er fast forbundet til NIC'en.

3.

Tænd for Presario og den bærbare computer. Aktiver fildeling i henhold til dit operativsystem for at flytte filer frem og tilbage over dit netværk.

Netværk af en HP / Compaq Presario 4800 og en bærbar sammen vil alle afhænge af din ønskede opsætning. Hvis du skal bruge de to maskiner på tværs af dit hjem eller forretning, er trådløst netværk det rigtige sted. Moderne trådløse routere er overkommelige, og de giver masser af hastighed og rækkevidde til et hjemmenetværk. Hvis de to maskiner går at blive brugt i samme rum, kan et simpelt crossover-kabel være en billig netværksløsning og spare dig hundredvis af dollars i hardware.