Sådan får du adgang til Wi-Fi på et offentligt sted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

For at få adgang til Wi-Fi i offentligheden har du brug for en bærbar pc eller PDA.

2.

Hvis du er i tvivl om din bærbare computer eller PDA har Wi-Fi-funktioner, gå til check for Wi-Fi link nedenfor. Dette forretningswebsted hjælper dig med at finde ud af, hvilken hardware der er brug for.

Nogle Wi-Fi-tjenester er gratis i flere virksomheder, mens andre kræver en online kreditkortbetaling, en forudbetalt kort, abonnement eller lejlighedsvis reklamekuponer.

4.

Hvis du har tekniske problemer, har virksomheden en hjælpelinje, du kan ringe til hjælp.

p> 5.

For at bruge tjenesten skal du finde Wi-Fi-kontakten og tænde den. Et computerikon med et signal vil være tilgængeligt for at se live signaler i dit område. Disse signaler er ikke krypteret med sikkerhed og kan tilgås af nogen, så længe de ikke kræver et kodeord.

6.

Vælg den bedste forbindelse, der viser det stærkeste signal i din areal. Det er typisk den, der viser de fleste søjler. Selvfølgelig vil du gerne vælge den gratis service over en betalt tjeneste, og mange restauranter, moteller og andre virksomheder tillader det som en del af deres kundeservice.

7.

Klik for at forbinde det ønskede signal, og hvis du bliver bedt om at indtaste et kodeord for at få adgang, og nogle gange skal du gøre det to gange for at aktivere signalet. Når du er tilsluttet, kan du surfe på internettet.

Tips og advarsler

  • De fleste virksomheder har ikke roamingevner mellem fremmede lande. For at kunne oprette forbindelse via forskellige lande skal du være forbundet til hvert land Wi-Fi-tjenester.
  • Wi-Fi-kort til ældre versions bærbare computere kan købes en stor computerbutik. Enhver chip eller et kort, der er mærket med Wi-Fi trådløst LAN-standard, fungerer.
  • PDA'er og nogle mobiltelefoner gøres endda til at linke til Wi-Fi-tjenester.
  • Områder Almindeligvis dækket af en virksomhed varierer. For eksempel kan en restaurantlobby eller spiseplads være Wi-Fi tilgængelig, samt en del af parkeringspladsen. Det afhænger af området.
  • Mange offentlige steder tilbyder gratis Wi-Fi-tjenester for at forbedre deres kunders oplevelse i deres forretning og bringe dem tilbage. Det gør det nemt for dig at arbejde online, mens børnene er i legepladsen. De fleste nye bærbare computere har indbygget Wi-Fi hardware. Ældre versioner skulle have et Wi-Fi-kort for at kunne arbejde. Sådan får du adgang til Wi-Fi i en offentlig virksomhed.