Sådan foretager du telefonopkald over en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå til hjemmesiden for MediaRing Talk, og klik på 'Tilmeld nu' under 'Computer' for at oprette en gratis konto.

2.

Installer MediaRing Talk på din computer. Kør installationsfilen til at starte installationsprocessen. Under opsætningen giver MediaRing Talk dig mulighed for at konfigurere dine lydenheder.

3.

Slut mikrofonen til computerens mikrofonstik, som normalt er placeret på på bagsiden af ​​computeren.

4.

Test lydindstillingerne for at sikre, at alt fungerer korrekt. Under installationen starter MediaRing Talk en lydindstillingsguide, der vil hjælpe dig med at konfigurere dine lydenheder. Vælg den lydenhed, der er tilsluttet din mikrofon.

5.

Slut Ethernet-ledningen fra modemet eller routeren til din computer. Åbn din standard browser og tjek for at se om du har adgang til internettet.

6.

Åbn MediaRing Talk og log ind med brugernavnet og adgangskoden, du oprettede til din konto. < /p>

7.

Tast telefonnummeret i opkaldstastaturet med tastaturet, begyndende med landekoden. Gå til 'Værktøjer' og klik på 'Indstillinger' for at indstille landekoden .

Tips og advarsler

  • Du kan også bruge Skype og iCall til at foretage telefonopkald fra din computer.
  • Voice Over Internet Protocol (VOIP) software gør det muligt at foretage telefonopkald ved hjælp af din internetforbindelse. Dette giver dig mulighed for at spare penge på telefonregninger og gør det lettere for dig at kontakte dine venner og familie. Når du installerer MediaRing Talk på din computer, giver denne VOIP-software dig mulighed for at ringe gratis telefonopkald til USA og otte andre globale destinationer.