Sådan tilsluttes en bærbar pc til en GPRS Brug af en telefon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tænd din pc-bærbar computer og få adgang til netværksdelen af ​​kontrolpanelet. For at få adgang til sektionen skal du åbne 'Start Menu' og klikke på 'Settings, Control Panel, Network.' Du kan også få adgang til netværksafsnittet ved at højreklikke på musen på ikonet Mine netværkssteder og vælge 'Egenskaber'.

2.

Vælg 'Opret ny forbindelse' for at starte en opsætning guiden.

3.

Læs vejledningen i guiden Netværksforbindelse og klik derefter på 'Næste'.

4.

Vælg valgmuligheden 'Opkald til internettet' og klik på 'Næste'.

5.

Vælg den indstilling, der indeholder sætningen 'Jeg vil opsætte min internetforbindelse manuelt 'og klik på' Næste '.

6.

Klik på knappen ved siden af' Opret forbindelse ved hjælp af et opkaldsmodem 'og klik derefter på' Næste '. Dette giver dig mulighed for at få adgang til din mobiltelefon.

7.

Vælg din producent og modem model fra rullemenuerne. Eksempelvis er producenten 'Ericsson', og modellen er et 'T39 Bluetooth-modem'.

8.

Tildel et navn til denne forbindelse og indstil telefonnummeret som '* 99 #.' Du skal også angive et brugernavn og adgangskode.

9.

Bekræft, at din mobiltelefon er tændt, har internetadgang og er indstillet til at fungere som modem (IR / USB / Bluetooth ).

Tilslut din bærbare computer ved at dobbeltklikke på det nye Connection-ikon.

11.

Vent til underretning om, at din din forbindelse er etableret. Hvis du bruger en Bluetooth-enhed, skal du se i 'Mine Bluetooth-steder' for at se, om mobilikonet viser, at en forbindelse er etableret.

Afslut forbindelsen ved at klikke på 'Afbryd forbindelsen', når Du er klar.

Tips og advarsler

  • Den nøjagtige procedure kan variere lidt afhængigt af dit bærbare operativsystem såvel som din mobiltelefonmodel og udbyder.
  • Inden trådløs internetadgang (WiFi) var tilgængelig, kunne du bruge en General Packet Radio Service (GPRS) via en mobiltelefon til at forbinde din bærbare computer til internettet. En GPRS sender data over et mobilnetværk ved at bruge et adgangspunktnavn (APN) i stedet for et telefonnummer for at oprette forbindelse til internettet. Mange Bluetooth-enheder er egnede til denne proces. Selv om GPRS i vid udstrækning er blevet erstattet af WiFi og hurtigere datanetværkstjenesten kendt som 3G, er det stadig muligt at bruge en mobiltelefon til at forbinde en bærbar computer til en GPRS.