Sådan Boost Laptop Trådløs forbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Gå tættere på dit trådløse adgangspunkt. Hvis du forbinder til en router i dit hjem, skal du medbringe din laptop ved siden af ​​routeren. Hvis du opretter forbindelse til en router på et offentligt sted, skal du prøve at spørge arbejdstagere eller medarbejdere, hvor routeren er placeret, så du kan sidde så tæt på det som muligt.

2.

Eliminer fysiske hindringer mellem din bærbare computer og adgangspunktet. Hvis du f.eks. Forbinder til en router, men en sofa og andre faste genstande er mellem dig og routeren, skal du omlægge dig selv eller genstande, så der er en klar synsvidde til routeren.

3.

Opdater driverne til din bærbare computers trådløse adapter. Klik på 'Start', højreklik på 'Computer', klik på 'Administrer' og derefter 'Enhedshåndtering', udvid 'Netværksadaptere', højreklik på den trådløse adapter og vælg 'Update Driver Software ....' Vælg 'Søg automatisk for opdateret driver software.' Du kan også være i stand til at downloade driver opdateringer fra producenten af ​​den bærbare computer eller den trådløse adapter.

p> 4.

Skift trådløse adapterindstillinger. Klik på 'Start', højreklik på 'Computer', klik på 'Administrer', derefter 'Enhedshåndtering', udvid 'Netværksadaptere', højreklik på trådløsadapter og vælg 'Egenskaber'. Klik på fanen 'Avanceret' og se efter en strømindstilling, f.eks. 'Transmit power', venstre-klik på den og ændre dropdown-indstillingen under 'Value' til highe st indstilling. Hvis du har en mulighed kaldet 'Roaming Aggressiveness', skal du ændre indstillingen under 'Value' til den højeste indstilling. Klik på 'OK' for at lukke vinduet.

Tips og advarsler

  • Nogle bærbare trådløse adaptere har måske ikke strømstyringsfunktioner eller roaming aggressivitetsmuligheder.
  • Hardwareproducenter frigiver ofte nye drivere for at øge deres produkters ydeevne. Hvis du ikke har opdateret dine trådløse adapterers drivere i flere måneder, er der muligvis nye driveropdateringer til rådighed.
  • Laptops og andre mobile enheder er en populær måde at få adgang til internettet ved hjælp af trådløs teknologi. Wireless tilbyder mange fordele i forhold til traditionelle lokale netværk, men en af ​​de største ulemper ved trådløse internetforbindelser er, at hastigheden afhænger af trådløs signalstyrke. Et dårligt signal kan resultere i intermitterende tilslutningsmuligheder og lave upload- og downloadhastigheder. Der er flere måder, du kan potentielt øge trådløs ydeevne på en bærbar computer.