Sådan tilslutter du en Verizon 7500 trådløs router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut telefonledningen fra stikkontakten til 'DSL' -porten på bagsiden af ​​Verizon 7500 trådløs router. Tænd for Verizon 7500.

Tilslut et Ethernet-kabel fra en af ​​LAN-portene bag på routeren til computeren, hvis du bruger en kabelforbindelse. Ellers skal du åbne det trådløse værktøj på din computer. Det trådløse værktøj kan åbnes ved at dobbeltklikke på det trådløse ikon i proceslinjen placeret nederst til højre på skrivebordet. Det trådløse ikon ligner en computer med voksende buer, der kommer ud af det (som et signal).

3.

Vælg SSID til Verizon 7500 i listen over tilgængelige netværk på det trådløse værktøj. SSID'en udskrives på routeren.

4.

Dobbeltklik på SSID'en, og indtast derefter sikkerhedsadgangskoden, der udskrives på routeren. Du bør nu kunne oprette forbindelse til internettet trådløst.

Tips og advarsler

  • Hvis du vil ændre SSID og sikkerhedsnøgle, skal du åbne en web browser og indtast '192.168.1.1', og tryk derefter på 'Enter'. Indtast 'admin' som brugernavn og 'adgangskode' som adgangskode. Klik på 'Trådløse indstillinger' for at ændre SSID og sikkerhedsnøgle.
  • En Verizon 7500 trådløs router er et DSL modem og router kombination enhed fremstillet af Westell. Opsætning af en 7500 ligner opstilling af et DSL-modem, men du kan forbinde op til fire computere til 7500, i stedet for kun et til et almindeligt DSL-modem. Du kan også tilslutte trådløst. 7500'en leveres forudindstillet med et SSID (netværksnavn) og et netværkskodeord. For at forbinde trådløst skal du dog konfigurere din computer med de korrekte indstillinger.