Sådan tilsluttes to bærbare computere til en DSL-forbindelse på Verizon

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Konfigurer routeren på det sted, hvor DSL-linjen kommer ind i hjemmet, og hvor modemet er installeret.

2.

Sluk for den computer, som DSL-linjen er tilsluttet til, og fjern strømkablet fra DSL-modemet.

3.

Træk Ethernet-netværkskabel ud fra computerens bagside og indsæt der slutter til 'Internet' eller 'WAN' (Wide Area Network) -stikket på bagsiden af ​​routeren. Hvis netværket kun bruger netværkskabler snarere end trådløse, skal du tilslutte den ene ende af et andet Ethernet-netværkskabel til den første RJ45-stik på bagsiden af ​​routeren og derefter lede kablet til, hvor den første bærbare computer vil blive brugt oftest. Sæt den anden ende af kablet i Ethernet (LAN) -stikket på den bærbare computer. Tilslut et andet nyt ethernet netværkskabel til den anden jack på routeren og rute det nye kabel til det sted, hvor den anden bærbare computer bliver brugt oftest. Tilslut slutningen af ​​dette andet ethernet-kabel til Ethernet-porten (LAN) på den anden bærbare computer.

4.

Tilslut og tænd DSL-modemet og lad det tage to eller tre minutter for modemet til at blive aktiv i sin forbindelse. Når modemlampen viser, at den har oprettet forbindelse til Verizon Internet, skal du tilslutte og tænde routeren og derefter tænde for computeren. Rådfør dig med routerens opsætnings- og konfigurationsoplysninger i brugervejledningen, som fortæller, hvordan du logger ind på routerens konfigurationsindstillinger via en webbrowser. Ruterindstillinger indtastes ved at indtaste routerns forudkonfigurerede IP-adresse, der indtastes en browser URL-adresselinje og denne IP-adresse varierer afhængigt af forskellige producenter. Nogle routere kræver IP-adressen 192.168.1.1, nogle kræver 192.168.0.1 og nogle kræver en helt anden adresse for adgang. Indtast den IP-adresse, der er angivet i din specifikke brugervejledning til routeren.

5.

Indstil routerindstillingerne til automatisk at acceptere netværksoplysningerne som f.eks. IP-adresse og DNS-serveroplysninger fra internettet udbyder. Verizon tildeler slutenheden, i dette tilfælde routeren, en IP-adresse og anden information til den nødvendige forbindelse. På fanen 'Generelle indstillinger' (eller tilsvarende) tænder 'DHCP', så din router vil tildele netværk information til alle computere på dit lokale netværk. Log ud af routeropsætningsskærmen og log ind igen.

6.

Se efter IP-adressen og DNS-serveroplysningerne, der leveres til routeren af ​​Verizon s netværk. Skriv ned IP-adresserne på DNS-opslagsserverne og derefter gå ind i routeren 's' Trådløse indstillinger 'eller' Konfigurer trådløst netværk 'og indtaste DNS IP-adresserne i DNS-indstillingerne, og sæt den første i' DNS 1 'og den anden en til 'DNS 2'.

7.

Konfigurer 'Trådløs sikkerhed' i routerns trådløse netværk. Vælg om du vil have dit trådløse netværk til at bruge WPA, WEP osv. Har routeren genereret en adgangstast, og indtast derefter adgangstasten i netværkskonfigurationsindstillingerne for dine trådløse bærbare computere, så de kan oprette forbindelse til internettet via det trådløse netværk router.

8.

Gem alle indstillinger i routeren og log ud af routeren. Genstart alle computere på netværket, så de kan modtage nye netværksoplysninger fra routeren og derefter surfe på internettet efter ønske.

Tips og advarsler

  • Hvis Brug trådløse netværksfunktioner i en trådløst hjemmenetværksrouter. Sørg altid for at sikre netværket ved hjælp af krypteringsnøgler via enten WPA, WPA2, WEP osv. Dette forhindrer nogen i at parkere uden for dit hjem og udnytte din internetforbindelse fuldt ud. Usikrede internetforbindelser kaldes 'Open Wifi' -forbindelser.
  • Verizon-boligtelefontjenester giver mulighed for at tilmelde sig højhastigheds-Digital Subscriber Line (DSL) internet service. Når Verizon installerer DSL-tjenesten til et hjem, bliver et netværkskabel med et RJ45-netværksstik installeret i den ene ende sendt til det sted, hvor en computer vil blive brugt. RJ45-stikket installeres derefter i 'Internet' eller 'WAN' -stikket på bagsiden af ​​et DSL-modem, der leveres af Verizon, og der er kun generelt et netværkskabel, der går fra det pågældende modem til en enkelt computer. Mere end en computer kan tilsluttes via en router.