Sådan bruges en mobiltelefon til internettet til en computer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilmeld dig en $60 pr. måned plan med AT u0026 T. Denne plan dækker $40 pr. Måned modemafgift og $20 pr. Måned ubegrænset internetgebyr. Spørg derefter repræsentanten for at forsyne dig med en modemkompatibel telefon. Installer kommunikationssoftwarepakken placeret på AT u0026 T's hjemmeside, som i 2010 blev leveret gratis (se Ressourcer). Slut din nye telefon til din pc med den medfølgende USB-ledning og start kommunikationssoftwaren. Klik på forbindelsen, og åben derefter din internetbrowser fra pc'en.

Tilmeld dig en $50 kontrakt med Sprint. Denne kontrakt kaldes den ubegrænsede modemplan. Download Sprint PCS Connection Manager software leveret på Sprint.com (se Ressourcer). Tilslut din nye telefon til pc'en, start programvaren til forbindelsesadministrator og følg anvisningerne på skærmen for installation. Når programmet er installeret korrekt, kan du begynde at bruge internettet på din pc.

3.

Vælg T-Mobiles $40 pr. måned plan, som inkluderer ubegrænset internetadgang. T-Mobile har begrænsede håndsæt til modembrug; spørg repræsentanten for at foreslå en telefon til dig. Tilslut din valgte telefon til din pc med den medfølgende USB-kabel. Computeren vil begynde at installere din telefondriver. Når dette er gennemført, skal du gå til din telefon og åbne startmenuen. Vælg 'Programmer', 'Tilbehør' og 'Internetdeling'. Åbn 'USB' og åben derefter 'WModem link.' Klik på 'Connect' og start browsing fra din computer som normalt.

4.

Tilmeld dig Verizons BroadbandAccess-forbindelse. Denne plan koster $30, hvis du har en PDA-telefon; $60 om måneden, hvis du bruger et normalt håndsæt. Download VZAAccess-softwaren på Verizon s websted, hvis den ikke allerede findes på din telefon. Hvis du har et nyt håndsæt uden PDA, skal du købe et mobilt kontorpakke på $40. Dette kit indeholder USB-kablet og den software, du har brug for til at installere din telefon på din pc. Åbn VZAAccess-softwaren på din computer, og følg anvisningerne på skærmen for at indstille den. Vælg kun for at registrere WWAN-enheden, og vælg derefter USB-ledningen. Slut din telefon til pc'en ved hjælp af USB-kablet. Vælg din telefon fra listen, og klik på 'Næste'. Når softwaren starter automatisk, skal du klikke på 'Connect', og brug din browser til at surfe på internettet.

Tips og advarsler

  • Mobile, og din computer finder ikke din telefons driver, kan det være nødvendigt at installere download-aktiv synkroniseringsapp, der er placeret på T-Mobiles websted.
  • Fire mobiltelefonvirksomheder leverer fra 2010 mobiltelefoner, der kan bruges som eksterne modemer: AT u0026 T, T-Mobile, Verizon og Sprint. Disse planer varierer fra $40 til $60 om måneden. I øjeblikket kan du kun bruge din telefon som modem, hvis du tilmelder dig en 12-, 18- eller 24-måneders kontrakt. Brug af din telefon som internetmodem sparer ikke kun penge, men er lige så hurtig som traditionelle metoder.