Sådan opretter du forbindelse til internettet på en pc Brug af et telefonmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Ring til din tjenesteudbyders kundestøttelinje og bekræft, at din telefon understøtter tethering eller bruges som modem til computerens brug. Bekræft derefter, at du i øjeblikket er på en dataplan, der understøtter tethering. Hvis det er tilfældet, få brugernavn, adgangskode og modemadgangstelefonnummeroplysninger, som du skal indtaste i computerens netværksindstillinger senere.

2.

På din computer, Gå til din tjenesteudbyderes websted (normalt supportafsnittet) og download modemdriverne / -skripterne til din computer til din telefon. Dobbeltklik på den downloadede software, og følg vejledningen på skærmen for at starte og afslutte installationen. Dette vil hjælpe med at konfigurere din pc til at oprette forbindelse til internettet via et telefonmodem.

3.

Når du har installeret de nødvendige drivere / scripts, skal du konfigurere din telefon. For BlackBerrys, Palm Smartphones og nogle andre mobile enheder er det muligvis ikke nødvendigt. For især Windows Mobile 5 og Mobile 6 Smartphones skal du aktivere 'Modem-linket' eller aktivere 'Internet Sharing' -optionerne fra hovedskærmen.

4.

Tilslut din telefon til din computer ved hjælp af USB-kablet.

5.

Åbn din computers netværksindstillinger. Vælg telefonens navn fra rullemenuen 'Modem' og indtast dit brugernavn, adgangskode og få adgang til telefonnummer (hvis relevant), som du har fået hos din tjenesteudbyder, dvs. [blank], [blank] og # 777 for Sprint.

6.

p> Klik på 'Ok' for at gemme dine indstillinger og åbne din foretrukne webbrowser. Du skal nu være forbundet til internettet på din pc ved hjælp af et telefonmodem.

Tips og advarsler

  • Nogle tjenesteudbydere har tethering inkluderet i deres dataplaner , nogle opkræver et ekstra månedligt gebyr, og nogle gebyrer pr. kilobyt overførte data. Diskuter og bekræft disse oplysninger med din udbyder, før du starter, eller du kan pådrage betydelige ekstra gebyrer.
  • Tilslutning af computeren til internettet via et telefonmodem er blevet en levedygtig mulighed i mange forbrugers øjne. Dette skyldes, at modemer og datasignaler behandlet via avancerede telefonnet fungerer på samme måde og derfor er kompatible, når de er korrekt konfigureret. Justering af indstillingerne på din telefon og computer kan være lidt udfordrende, men det er værd at vide, hvis du ønsker at konsolidere regninger, eller hvis du har brug for en internetforbindelse, når du er på vej med en bærbar pc.