Sådan oprettes et eget Pixel-websted

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få et kreativt domænenavn, der sandsynligvis vil tiltrække et stort antal besøgende regelmæssigt.

2.

Køb en pålidelig hjemmeside hosting plan fra en udbyder. Sørg for, at den vært, du vælger, er i stand til at imødekomme fremtidens behov på dit websted. Undersøg båndbredden, hukommelsen og andre tjenester, som værten giver. Søg efter en vært, der giver mindst 10 GB hukommelse og 750 GB båndbredde, sørg også for, at de leverer vigtige tjenester som PHP og mySQL-support. Forhør om hosting planer og vælg den mest passende til dine behov.

3.

Installer et script, der opretter et million pixel salgssystem på din hjemmeside. Et sådant script og ledsagende instruktioner findes under Ressourcer. Du kan også udpege folk, der skriver kode for at skrive dig et brugerdefineret pixel script. (Se Ressourcer.) Opret scriptet ved at oprette en ny SQL-database (navngiv det, hvad du vil), og upload alle de filer, der blev leveret til dig i scriptet til din webserver. Få adgang til scriptets administrationspanel ved at gå til 'http: //www.domsdomæne.com/admin/u0026quot; og konfigurér scriptet til din smag.

Overvej din prisstrategi for pixelrum, da det sammenligner med andre pixelwebsteder, og tænk på måder at gøre din pixelwebsted mere konkurrencedygtig når det kommer til at tiltrække potentielle annoncører. Design vores egne kreative implementeringer af pixelrumsalg og forsøge at gøre dem til potentielle annoncører.

Tips og advarsler

  • På grund af den stærkt konkurrencedygtige / copycat arten af ​​pixelwebsteder, er det absolut kritisk, at du forsøger at differentiere din pixelwebsite fra de mange andre, hvis du skal have nogen grad af succes. At komme op med et kreativt navn eller et smart design kan gå langt. At sælge dit pixelrum vil være yderst vanskeligt, hvis du ikke bringer noget unikt til bordet. Sørg for at udnytte individualiteten af ​​din pixel site og sælge dit pixelrum effektivt.
  • Pixel-websteder er en kreativ måde at promovere dit produkt eller din tjeneste på. De kan også bruges som en måde at skabe spænding på, eller tromme op for en årsag eller velgørenhed. Ideen om, at de fleste pixelsteder er bygget på, stammer fra Alex Tew, en studerende fra Wiltshire, England. Han havde ideen om at sælge 10x10 blokke af pixels på hans hjemmeside for $100,00 hver. Tew hævdede at pengene ville gå for at hjælpe ham med at betale for sin uddannelse.