Sådan overfører du data hurtigt mellem pc'er

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Del over et eksisterende lokalt eller trådløst netværk

1.

Flyt eller kopier de filer, du vil overføre, til den samme mappe. (Dette trin er valgfrit, men anbefales, da det forhindrer at vælge filer individuelt.)

2.

Klik på den mappe eller fil, du vil overføre en gang for at fremhæve den. (Hint: Hold 'Ctrl' nede, mens du klikker for at vælge flere filer. Hold nede 'Shift', mens du klikker for at markere filer, der ligger ved siden af ​​hinanden.)

3.

On Windows XP:
Højreklik på den mappe, du vil dele. Vælg 'Deling og sikkerhed.' Kontroller både rubrikkerne 'Del denne mappe på netværket' og 'Tillad netværksbrugere at ændre mine filer'.

I Windows 7:
Klik på 'Del med ...' øverst af vinduet. Vælg 'Hjemmegruppe (læs)' for at dele en skrivebeskyttet version af filen med den anden computer, eller vælg 'Hjemmegruppe (læs / skriv)' for at dele den normale version af filen.

4.

Åbn filerne på din anden computer ved at dobbeltklikke på mappen 'Delt dokumenter' (i Windows XP) eller klikke på 'Homegroups' -ikonet i Windows Explorer-menuen (på Windows 7).

Brug et crossover-kabel

1.

Slut den ene ende af Ethernet-crossoverkablet til hver computer, så de er forbundet med det.

2 .

Klik på knappen 'Start' på den første computer (forudsat at den har et Vista eller Windows 7 operativsystem) og vælg 'Kontrolpanel' u0026 gt; 'Netværk og internet' u0026 gt; 'Netværk og delingscenter.'

3.

Dobbeltklik på 'Uidentificeret netværk' i listen over tilgængelige netværk.

Hvis du ser en fejl besked øverst i vinduet ('Netværksopdagelse og fildeling er slukket. Netværkscomputere og enheder er ikke synlige.') Klik på meddelelsen. Vælg 'Aktivér netværksopdagelse og fildeling.'

4.

Vælg 'Nej, gør det netværk, jeg er forbundet til et privat netværk' i den boks, der vises. < /p>

5.

Open mappen med den eller de filer, du vil overføre. Vælg filen / filerne ved at klikke en gang for at markere den Hold 'Shift' nede for at vælge flere sekventielle filer eller hold 'Ctrl' nede for at vælge flere ikke-relevante filer. '

6.

Windows 7:
Klik på' Del ' med ... 'knappen øverst i vinduet. Vælg' Hjemmegruppe (Læs) 'for at dele filen med den anden computer, men ikke give den redigeringstilgang, vælg' Hjemmegruppe (læs / skriv) 'for at dele filen med anden computer og tillader det at redigere filen.

Windows XP:
Højreklik på den mappe, der indeholder den eller de filer, du vil dele, og vælg 'Deling og sikkerhed.' Kontroller 'Del denne mappe på netværket' og 'Tillad netværksbrugere at ændre mine filer' -kasser.

Dine filer er nu tilgængelige på den anden computer via mappen 'Delt dokumenter' (Windows XP) eller 'Hjemmegrupper' i venstre side af Windows Stifinder menuen (Windows 7).

Brug en USB Stick eller bærbar harddisk

1.

Connect et flashdrev eller en bærbar harddisk til din første computer med et USB-kabel. Computeren skal a installer alle nødvendige hardware uautomatisk Når det gør det, vises det nye drev sammen med dine eksisterende drev. (På Windows kan det forekomme som 'F: \' eller noget lignende, og på Mac'er vises det i øverste venstre hjørne af Finder-vinduet.)

2.

Træk og slip dine filer i flash- eller bærbare drevmappen.

3.

Højreklik på drevnavnet og vælg 'Eject.'

4.

Tag stikket ud af stikket, når computeren fortæller dig, at det er sikkert (Windows), eller når navnet på drevet forsvinder (Mac).

5.

Connect drevet til din anden computer. Igen, når computeren automatisk installerer den nødvendige hardware, vises den som et nyt drev på computeren.

6.

Dobbeltklik på drevnavnet for at åbne sin mappe. Du skal se en katalogoversigt over dens indhold.

7.

Fremhæv de filer, du vil flytte. Træk og slip dem i en ny mappe på computerens harddisk.

Synkroniser med onlineopbevaring

1.

Tilmeld dig en gratis online fil -storage eller filsynkroniseringstjeneste. (Se Ressourcer for forslag.)

2.

Hent og installer den tilsvarende software på begge computere.

3.

Upload filerne fra din første computer til fildelingstjenesten. De downloades automatisk til din anden computer inden for et par minutter. Du kan manuelt tvinge dem til at downloade ved at vælge 'Synkroniser' eller knappen fra den anden computer.

Når du har mere end en computer, er der ofte behov for at overføre filer fra en maskine til en anden. Mens du kan sende filer til dig selv ad gangen eller brænde en filmappe til cd eller dvd, får disse metoder mere kedeligt som antallet af filer, du vil overføre, forhøjes. Heldigvis er der en række hurtigere alternativer, som giver dig mulighed for hurtigt at flytte et stort antal filer mellem to maskiner.