Sådan ses din historie på din e-mail

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn din webbrowser.

2.

Gå til siden, du bruger til at logge ind på din e-mail-konto. Hvis du f.eks. Har en konto hos Googles GMail-tjeneste, skal du gå til Gmail.com. Indtast din e-mail-adresse og din adgangskode til skærmen 'Log på' for at få adgang til hovedsiden på din konto.

< p> 3.

Klik på 'Sendt'. Dette viser en oversigt over alle de meddelelser, du nogensinde har sendt på din e-mail-konto. Den eneste måde, hvorpå en sendt besked ikke automatisk flyttes til denne mappe, er, hvis du manuelt slette den.

4.

Klik på 'Kladder'. Dette viser en oversigt over alle de meddelelser, som du har skrevet, men aldrig sendt til den tilsigtede modtager. Den eneste måde, hvorpå en besked ikke automatisk flyttes til denne mappe, er, hvis du manuelt slette den.

< p> 5.

Klik på 'Papirkurv'. Dette viser en historie med alle meddelelser, som du har slettet ud af en af ​​de andre mapper. Normalt forbliver elementer kun i mappen 'Papirkurv' i en bestemt periode, inden de automatisk slettes af din e-mail-klient. Men visse kunder vil forlade meddelelser i denne mappe, indtil de manuelt er slettet.

6.

Klik på mappen 'Alle' (hvis relevant). Visse e-mailtjenester, som Google's GMail, har en 'All' -mappe, der indeholder arkiverede meddelelser, der tidligere blev fundet i din 'Indbakke.' Beskeder gemmes i mappen 'Alle', indtil du vælger at gå igennem og manuelt slette dem .

Medmindre du har gennemgået og manuelt slettet alle e-mails, du har nogensinde sendt eller modtaget, vil en ret detaljeret historie over alle dine meddelelser være indeholdt i indstillingerne for din e-mail-adresse 'kontoside. På siden vil du se en række mapper med navne som 'Sendt' og 'Alt', som er en samling af gamle beskeder gemt i tilfælde af at du skal se igennem dem igen i fremtiden.