Sådan tilslutter du en DSL til en telefonlinje

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Fjern enhver telefon, der for øjeblikket er tilsluttet den telefonstik, du vil bruge til dit DSL-modem.

2.

Slut DSL-filteret til telefonstikket. Et DSL-filter er et dobbelt stik, der tillader både din telefon og DSL-telefonlinje at blive tilsluttet til samme telefonstik. Hvis du ikke har eller planlægger at tilslutte en telefon til denne jack, behøver du ikke at tilslutte DSL-filteret.

3.

Slut den ene ende af din almindelige telefon ledningen til DSL-filteret eller direkte til hjemstikkontakten, hvis du ikke bruger et DSL-filter. Hvis du bruger et DSL-filter, kan du også nu slutte telefonen til en af ​​telefonstikkene på filteret.

4.

Slut den anden ende af din telefonledning til WAN / DSL-porten på bagsiden af ​​dit DSL-modem.

5.

Indsæt dit Ethernet-kabel i Ethernet / DSL-udgangen.

6.

Indsæt den anden ende af dit Ethernet-kabel i Ethernet-porten på din computer.

7.

Følg alle instruktioner fra din DSL-udbyder, f.eks. Indsættelse af en installationsdisk for at forbinde din computer til internettet.

Tips og advarsler

  • De fleste elektronik- og computerforhandlere bærer DSL-filtre, eller spørg telefonfirmaet, der leverede DSL-modemet.
  • En digital abonnentlinje (DSL) muliggør hurtigere dataoverførsel via ledningerne i et lokalt telefonnetværk. Dette resulterer i højere hastigheder sammenlignet med opkaldsforbindelser. Du kan købe DSL-service fra de fleste telefonselskaber. Priserne varierer meget fra virksomhed til virksomhed, men DSL-service er typisk dyrere end opkald, men billigere end kabel-internet.