Sådan tilslutter du en bærbar pc til en DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1. Brug et målebånd til at få en nøjagtig ide om, hvor langt dit DSL-modem er fra det område, hvor du typisk bruger din bærbare computer. Brug derefter disse oplysninger til at købe en CAT- 5 Ethernet-kabel, der kun er lidt længere end denne længde, så du får et lille ekstra rum til at bevæge dig rundt.

2.

Slut den ene ende af CAT-5 Ethernet-kabel i netværksindgangen på bagsiden af ​​din bærbare computer. Denne indgang kommer ved siden af ​​indgangen til en telefonstik (hvis en er til stede på din model).

3.

Slut den anden ende af CAT-5 Ethernet-kablet til netværksudgangen på bagsiden af ​​dit DSL-modem. Dette fuldender din forbindelse, så du kan komme på internettet.

Hvis du har et DSL Internet modem i dit hjem, behøver du ikke nødvendigvis at have en stationær computer for at kunne bruge den. Du kan tilslutte en bærbar computer til det modem og få din maskine online og surfe på nettet på bare et par af sekunder. Det eneste du skal købe (hvis du ikke allerede har det) er noget, der hedder et CAT-5-kabel, der også kaldes et standard Ethernet-kabel.