Hvad er fordelene ved computere i hjemmet?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  En computer er en elektronisk enhed, der lagrer og behandler data. Det tillader folk, der bruger det til at få adgang til millioner af hjemmesider hver dag. En computer er et godt produkt at have hjemme. Der er så mange fordele at eje din egen computer. Hvis du har internettet, er der endnu flere fordele ved at eje en, fordi du nemt kan kommunikere med venner og familie uden at bruge en fjerntelefontjeneste.

Skrivning

En computer derhjemme giver dig mulighed for at kunne skriv breve, artikler, historier, rapporter og andre ting lettere og hurtigere. Hvis du ejer en printer, kan du nemt skrive et brev til en ven eller et familiemedlem, udskrive det og sende det til dem. Du kan gemme dine skriftlige dokumenter på din hjemmecomputer og har nem adgang til dem, når du har brug for dem igen.

Telecommuting

At have en computer derhjemme giver dig mulighed for at få adgang til arbejde fra hjemmet job som forskning, data indrejse, skrivning og andre job-hjemme-job. Dette giver mødre mulighed for at blive hjemme hos deres børn og tjene penge. Du skal dog have adgang til internettet, hvis du planlægger at arbejde hjemmefra.

Kommunikation

Med en computer derhjemme kan du nemt kommunikere med venner og familie via e-mail, sociale netværk og instant messaging. At bruge en computer til at kommunikere er billigere end at kalde venner og familie langdistance. Du kan også kommunikere med medarbejdere, din chef og alle andre, du møder på internettet via din egen computer.

Forskning

Folk går normalt til biblioteket for deres forskning. Hvis du har din egen computer hjemme, behøver du ikke rejse til biblioteket, når du skal undersøge noget. Log på internettet og undersøge hvad du har brug for hos din computer hjemme. Når du har brug for at vide noget hurtigt, skal du kan se det op på Google eller din yndlings søgemaskine. At have en computer derhjemme giver dig adgang til at lære alle slags ting gennem forskning. Dette vil spare dig for gasafgifter i stedet for at skulle køre til biblioteket.

Underholdning < / h2> At have en computer hjemme betyder din egen personlige underholdningskilde. Der er bogstaveligt talt tusindvis af spil på internettet, som du kan spille når som helst du vil. Du kan også se film og dine favorit tv-udsendelser på dvd'er. sociale netværk og interagere med dine venner dagligt.

Fjernundervisning

Med en computer hjemme og internettet kan eleverne nu få en college grad hjemmefra. Der er mange forskellige skoler, der giver studerende at tage college klasser onli ne. Brug af en computer og internettet kan få dig en grad i dit eget tempo og hurtigere end at gå på en college campus.