Sådan åbner du min NAT på en Verizon Actiontec GT-704

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn den browser, du vælger, og indtast adressen til din router, som er 192.168.1.1 som standard, i URL-indtastningsfeltet. Indtast i din router s kodeord, som du indstillede, da din Verizon-tjeneste blev installeret. Her finder du din router s mange indstillinger.

2.

Klik på 'My Netværk 'fanen øverst til venstre på skærmen. Find den enhed, som du ønsker at åbne Actiontec GT-704'ens NAT til. Klik på 'Aktivér program', som er placeret til højre for navnet på enheden. En skærm med titlen 'Port Forwarding Options' vises.

3.

Klik på 'Tilføj' under navnet på den enhed, du ønsker at åbne Actiontec GT-704'ens NAT til. En drop-down prompt kaldet 'Service' vises. Sørg for at 'Host' er valgt. Rul ned til bunden af ​​skærmen, og tryk på 'Anvend' for at gemme dine ændringer.

De fleste routere, herunder Actiontec GT-704, giver brugere Network Address Translation (NAT). NAT giver dig mulighed for sikkert at forbinde forskellige computere i dit hjemmenetværk til din router. For de fleste brugere skal disse indstillinger aldrig ændres. Men for dem, der bruger onlinetjenester, som f.eks. Xbox Live, skal du muligvis åbne din router s NAT for at forbedre ydeevnen for en bestemt enhed.