Sådan forhindrer du internet farer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Det første og mest oplagte er at indstille computeren tæt på forældre eller autoritetsfigurer i husstanden. Dette vil vise sig effektivt, hvis en rovdyr måske forsøger at gøre et forskud på et nyt offer. I dag multipliceres risikofaktoren kun ved hurtige successioner uden at vise nogen barmhjertighed.

2.

Download et webfilter, der, selv om det er gratis, kan halve jobbet af en ansvarlig forælder, mens god og omsorgsfuld overvågning ikke er til stede eller ikke mulig af en eller anden grund. Det er absolut nødvendigt at søge denne hjælpemodel, især i disse dage, hvor lurende overhængende skade er fuldstændig hærget af vores unge. Der er en overflod af skadelige steder med mange forskellig taktik til at fange bytte, bluecoat er skaberen af ​​en god en. Kontroller dem ud, det er også gratis.

3.

Dette kan lyde lidt ekstremt, men hvis du har et vedvarende, stædigt problem, der forsøger at beskytte din familie mod internets farer, fjern derefter LAN-kortet. Det er ikke alt, hvad der er svært at gøre, og den tilsyneladende skade på systemet er ikke permanent. Køb et sæt præcisionsskruetrækkere, et anti-statisk armbånd og søg efter information om sammensætningen af ​​din bærbare computer eller netbook-system med hensyn til konstruktion. Dette vil guide dig til at lokalisere dette LAN-kort, du vil lære at fjerne det sikkert, og du kan derefter gemme det sikkert væk til fremtidig brug. Undgå statisk skade på systemet, men det vil forårsage en anden form for hjertesorg efter proceduren er færdig, og du indser, at dit system skal betjenes.

Tips og advarsler

< / p>
  • De enkle, indledende skridt er af største vigtighed.
  • Pas på, når du 'betjener u0026 quot; dit system.
  • Med 6 millioner websteder, der oprettes hver eneste dag (Google), kan du undre dig over, om der er mere at tvivle på sikkerheden ved at navigere rundt på dette verdensomspændende web. I gerning er dine børn yderst vigtige for dig, men dit helbred kan også være stærkt påvirket, hvis man ikke tager hensyn til advarselsskiltene. Dette kursus bør give nogle foranstaltninger, som enhver forælder kan tage for at beskytte hele husstanden mod internets farer, mens den stadig giver friheden til at udnytte internettet til gavn. Du kan bedømme kurset ved afslutningen, tak!