Sådan opretter du forbindelse til en hjemmerouter fra arbejde

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Computeropsætning

1.

Peg din webbrowser på downloadsiden af ​​din foretrukne VNC-klient. Download programfilen til dit skrivebord. Dobbeltklik på programfilen for at starte programmet.

2.

Noter din IP-adresse og VNC-porten. Du skal bruge begge disse numre til at oprette forbindelse til dit hjemmenetværk. Alle VNC-indstillinger skal konfigureres, men hvis du skal foretage ændringer, skal du klikke på hver af fanerne og ændre de nødvendige indstillinger.

3.

Minimer VNC-programmet og lad det køre. Din computer skal være på for at du skal oprette forbindelse til din router.

Arbejd Computeropsætning

1.

Peg din webbrowser på downloads siden for den VNC-klient, du downloadede tidligere. Download den samme programfil til skrivebordet. Dobbeltklik på programmet for at starte det.

2.

I dialogboksen 'Forbindelse' indtaster du computerens IP-adresse og VNC-portnummer. Klik på 'OK' eller 'Opret forbindelse'.

3.

Start din computers computerens webbrowser. Du kan nu styre alt på din hjemmecomputer som normalt.

4.

Indtast din routerens IP-adresse i browserens adresselinje. Normalt er adressen '192.168.1.1', men den kan variere fra router til router. 's manual for specifikationer.

Tips og advarsler

  • Sørg for, at det ikke er i strid med din virksomheds politik at bruge VNC på arbejdspladsen.
  • Hvis du forlader en vigtig fil på din computer derhjemme eller er nødt til at ændre din router s indstillinger fra en fjernplacering, er det nemt at oprette forbindelse til din hjemmerouter og netværk fra arbejde med opsætningen af ​​en Virtual Network Computing (VNC) klient / serverinstallation. Selv om det kan lyde kompliceret, har VNC-teknologien udviklet sig i de seneste år, hvilket gør en klient / server opsætning meget enkel. Opsætning af et VNC-netværk kræver kun download af et gratis software og cirka fem minutter af din tid.