Sådan tillader port videresendelse via DSL Modem u0026 Linksys Router

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Start en webbrowser.

2.

Naviger til Linksys administrative side. Standardadressen er 192.168.1.1 for alle Linksys routere.

3.

Indtast brugernavn og adgangskode til Linksys router. Medmindre du har konfigureret enheden med andre indstillinger, skal standardnavnet være tomt og standardadgangskoden er 'admin'.

4.

Vælg 'Programmer og spil'. < /p>

5.

Indtast navnet på det program, som du ønsker at konfigurere viderestilling til, og portintervallet, der skal videresendes.

6.

Indtast din computers nuværende IP-adresse. Du kan finde disse oplysninger ved at starte en kommandoprompt (tryk på 'Win + R' og 'Enter cmd' og klik derefter på 'OK') og udfør kommandoen 'ipconfig'.

7.

Kontroller aktiver for de port videresendelsesregler, du ønsker at indstille, og klik på 'Gem ændringer' nederst på skærmen for at genstarte routeren.

8.

Besøg en port videresende kontrolværktøj til at bestemme, om du har oprettet reglerne korrekt (se Ressourcer).

Port forwarding er en proces med at åbne udvekslingen af ​​oplysninger gennem bestemte havne for at tillade uhindrede forbindelser, der gør programmer som online spil og peer-to-peer fildeling meget hurtigere. Åbning af portvideresendelsesindstillingerne på en Linksys-router er en meget enkel proces, der kan tage et par minutter. Når du bruger en Linksys-router, betyder det ikke meget, om din internetforbindelse er kabel eller DSL; det er routeren, der holder nøglerne til portene, og som du skal tilpasse nogle indstillinger til.