Sådan tilslutter du en trådløs notesbog til min Home PC DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut Ethernet-kablet fra computeren til en åben LAN-port på bagsiden af ​​den trådløse router. Der er fire.

2.

Åbn en webbrowser og indtast adressen for at indtaste routerens hjælpeprogram. Adressen kan findes i brugerens guide eller det er undertiden trykt på routeren. Adressen ligner '192.168.X.X' Hvis du skriver dette ind og trykker på 'Enter', bliver du bedt om at logge ind. Det almindelige standard brugernavn og adgangskode er 'admin' og 'adgangskode', selvom du skal henvise til din brugervejledning til specifikke loginoplysninger.

3.

Kør installationsprogrammet og følg anvisningerne for at indstille det trådløse netværksnavn (SSID) og den trådløse sikkerhedsnøgle. Hvis der ikke er nogen installationsguiden, når du logger ind, skal du vælge de trådløse indstillinger i menuen, og derefter angive SSID og den trådløse sikkerhedsnøgle. Gem og afslut routerværktøjet.

4.

Afbryd Ethernet-kablet fra routeren og tag router ud.

5.

Forbind Ethernet-kablet bag på DSL-modemet til WAN-porten (forskellig fra de fire LAN-porte) på bagsiden af ​​den trådløse router. Tilslut også telefonlinjen fra vægstikket til bagsiden af ​​DSL-modemet.

6.

Tænd for DSL-modemet og vent et minut, og tænd derefter for routeren. < /p>

7.

Tryk på computeren, og åbn det trådløse netværk. Notebook'en kan enten bruge et tredjeparts trådløst værktøj, eller det kan bruge Windows trådløse værktøj. Du kan også åbne enten ved at klikke på det trådløse ikon nederst til højre på skærmen. Ikonet ser enten ud som et sæt af progressivt voksende barer eller en computer med gradvist voksende buer, der kommer ud af det (som det sender et signal). Åbning af det trådløse netværksværktøj vil frembringe en liste over tilgængelige trådløse netværk.

8.

Vælg dit trådløse netværk fra listen over tilgængelige netværk, du kan oprette forbindelse til. Dobbeltklik på netværksnavnet, og indtast derefter det trådløse netværkskodeord. Notebook'en vil derefter oprette forbindelse til det trådløse netværk.

En trådløs notesbog kan kun oprette forbindelse til en hjemme-pc-DSL, hvis DSL-modemet er tilsluttet en trådløs router. Tilføjelse af en trådløs router til DSL giver mulighed for op til fire brugere at oprette forbindelse til netværket via kabelforbundne forbindelser, men tillader mange flere at oprette forbindelse trådløst. Trådløst netværk giver mulighed for mere fleksibilitet og mobilitet, når du bruger online. Nogle internetudbydere leverer DSL-modemer, som er integreret med en trådløs router. Hvis DSL-modemet ikke er integreret, skal du dog bruge en separat trådløs router.