Hjemmelavede trådløse Wi Fi antenner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Hvad er netop WiFi?

WiFi er radiobølgeteknologi, som giver passende udstyr til at få adgang til internettet inden for et hjem, forretning eller offentligt sted uden fysisk forbindelse til et netværk via Ethernet eller en telefonlinje. 2.4Ghz-signalet er ulicenseret, så alle med midlerne kan frit få adgang til det, hvilket forklarer mængden af ​​gratis WiFi-hotspots på kommunale biblioteker, Starbucks og andre detailvirksomheder.

Hvad skal man lave trådløs USB-antenne?

Der kræves ikke andet hardware end en trådløs USB-adapter til at opbygge et lille trådløst lokalnetværk (WLAN). Forøg dette med et boost, fra en metal pie pan eller wire silen, og dine web browsing muligheder udvides meget. Konfigurer WiFi-softwaren til at genkende adapteren ved at køre Windows XP Network Setup Wizard eller downloade freeware Easy WiFi Radar. Easy WiFi Radar automatiserer Windows XPs trådløse opsætningsguide. Kør det og opret automatisk til internettet, der angiver åben hotspots 'signalstyrke som grønne, gule eller røde prikker.

Skønhed på 802.11x

Alle de populære 802.11 standarder kan alle fungere sammen. Bemærk, at hastigheden vil blive påvirket nedad, hvis en router eller et modem med lavere hastighed (802.11b) er tidligere i 'røret' end de højere hastigheds routere eller modemer (802.11g). 802.11n eller n + er de hurtigste hastigheder, som kan levere op til 300 Mbps.

Adaptere er billige

Hvis du ikke har en WiFi-forbindelse på din computer, skal du købe en USB WiFi-adapter. Trådløse G-adaptere kan findes på eBay for $15 til $16 og på Staples for så lidt som $30, andre til butikker op til $100 for de hurtigere trådløse N-adaptere.

Spis en pie, få mere internet

Skær et hul i metal pie pan - eller wire sil for endnu mere signal boost - at holde den trådløse WiFi adapter og fungere som en reflekterende radiofrekvens (RF) overflade for at øge sin signalindsamling styrke. Sæt adapteren halvvejs i din parabola. Overfladen af ​​parabolen vil øge din signalstyrke 12 til 15 dB.

Slutforbindelse

Tilslut et USB-kabel til kvinder til WiFi-adapteren. Hvis længden til computeren er lang, skal du bruge et USB-forlængerkabel også. Tilslut den ende af USB-forbindelseskablet til en USB-port på din computer. Følg disse instruktioner på skærmen i n Windows XP til at konfigurere softwaren til WiFi-modtagelse. Placer den trådløse antenne for at se på retningen for dit nærmeste adgangspunkt (AP). Juster antennen for maksimal signalstyrke, og nyd mere internetforbindelse. Trådløse netværk øger anvendeligheden af ​​computere, printere og eksterne enheder. Fildeling, printer / periferi deling, flere internetforbindelser, multispiller spil, VoIP-telefoni og hjemmeunderholdning er alle mulige og mere bekvemme via trådløse netværk (WLAN). WiFi er nutid og fremtid. Det gør flere forbindelser øjeblikkeligt muligt, og lader hver enhed med en WiFi-sender sende til alle andre enheder på netværket. Opbygning af en hjemmelavet USB-antenne er prikken på denne kage.