Sådan ændres netværksforbindelser uden en taskbar

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på 'Start' på dit skrivebord.

2.

Gå til 'Kontrolpanel.'

3.

Gå til 'Netværk og Internet'. Hvis du bruger Windows XP eller tidligere, vil det sige 'Netværksforbindelser.'

4.

Vælg 'Netværk og delingscenter'. Hvis du vil ændre en eksisterende forbindelse eller tilføje en ny forbindelse, skal du vælge 'Opsætning af en ny forbindelse eller et netværk.' Forbind straks til en anden eksisterende forbindelse ved at klikke på 'Opret forbindelse til et netværk.' Dette åbner listen over tilgængelige netværksforbindelser. Klik på det netværk, du vil oprette forbindelse til, og klik på 'Connect'.

Tips og advarsler

  • Hvis din proceslinje automatisk gemmes, skal du køre markøren over område, hvor din proceslinje normalt er. Når det vises, skal du klikke på 'Egenskaber'. Når egenskabsvinduet åbnes, skal du fjerne markeringen i feltet ud for 'Automatisk skjul tasbar.'
  • Den nemmeste måde at komme til siden Network Connections på din computer på er at klikke på netværksikonet, som findes nederst til højre på din proceslinje. Men hvis der ikke findes et ikon eller du ikke har en synlig proceslinje, er der en anden måde at komme til på siden Network Connections. Her kan du enten oprette en ny forbindelse eller oprette forbindelse til en anden eksisterende forbindelse.