Sådan bruges en DSL-forbindelse til min switch

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Mål afstanden fra computerne til kontakten. Dette er for dig at kende længden af ​​de Ethernet-kabler, du skal købe. Køb premade 'straight-through' Ethernet-kabler fra en lokal computer butik. Få dem testet først for at sikre, at de fungerer og i god stand.

2.

Placer kontakten nær modemmet, hvor det ikke er meget overfyldt, og hvor en masse tråde

3.

Slut den ene ende af det første Ethernet-kabel til modemet og den anden ende til 'Internet' -porten på kontakten. Tilslut det andet Ethernet-kabel til den første port på din switch (normalt mærket med tal) og den anden ende til LAN-porten (Local Area Network) på din første computer.

4.

< p> Tilslut det tredje Ethernet-kabel til den anden nummererede port på kontakten, mens du tilslutter den anden ende til LAN-porten på din anden computer. Gør det samme med de andre computere. Tænd for modem, switch og computere.

5.

Kontroller, at alle computere har netværkskort installeret. De fleste moderne computere leveres med en installeret, men du skal stadig køre enhedsdriveren (installations-cd), så enheden kan fungere. Hvis driverne allerede er installeret, skal du fortsætte til næste trin.

6.

Konfigurer IP-adresserne. Da manuel konfiguration af IP-adresser ofte er fejlagtigt og tidskrævende, skal du bruge indstillingerne 'DHCP' i Windows. Dette gør det muligt for systemet automatisk at tildele IP-adresser til computere i netværket. Klik på 'Start' og derefter 'Mine netværkssteder'. Klik på 'Se netværksforbindelser' og højreklik på 'Local Area Connection.' Klik på 'Egenskaber' og vælg fanen 'Generelt'. Klik på 'Internet Protocol TCP / IP' og vælg 'Properties' under menuen. Klik på indstillingen for 'Hent automatisk IP-adresse automatisk' og 'Hent DNS-server automatisk.'

Tips og advarsler

  • 'Straight-through' kabler bruges når der tilsluttes mere end to computere til et netværk ved hjælp af en router eller en switch, mens der anvendes et 'crossover' -kabel, når kun to computere tilsluttes.
  • Før du tilslutter kablerne i trin 3 og 4, skal du sørge for, at din modem, switch og computere er alle slukket.
  • Dårlig kabelforbindelser er oftest årsagen til netværksproblemer. Sørg for, at alle kabler er korrekt forbundet til deres respektive porte.
  • En 'switch' er en ekstern hardwareenhed, der bruges til at forbinde en DSL-forbindelse til flere computere ad gangen. Det giver computerne mulighed for at kommunikere direkte med hinanden. Afhængigt af kapaciteten på den Ethernet-switch, du bruger, kan du tilslutte din internetforbindelse til endnu et dusin computere eller mere. Hvis du har en hurtig internetforbindelse designet til flere computere af gangen, bør ledning af din DSL-forbindelse ikke være et problem.