Sådan får du MSN Live Messenger med en opkaldsforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Opret forbindelse til internettet via din udbyders opkaldsprogram.

2.

Åbn din internetbrowser.

p> 3.

Skriv 'http://download.live.com/' i din internetbrowsers adresselinje og tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet. MSN Essentials-siden vil indlæse, der indeholder links til forskellige MSN-downloads og oplysninger.

4.

Klik på linket, der siger 'messenger' i kategorien 'IM og e-mail' . Siden lastes med information og download links til MSN Live Messenger.

5.

Klik på downloadknappen på højre side af internetbrowseren, når MSN Live Messenger side er færdig med at indlæse. Det kan tage et par minutter, hvis du surfer med en opkaldsforbindelse.

6.

Klik på 'Kør', når download er færdig for at installere messenger. Følg anvisningerne fra installationsprogrammet til MSN Live Messenger for at få programmet til at køre korrekt på din maskine.

Uanset om du bor i et landdistrikt, der er uforeneligt med højhastigheds internet, eller du er på en budgetteret internetplan, er det kun dit valg, der til tider bruger opkalds internet. Dial-up Internet bruger din hjemme telefon land linje til at oprette forbindelse til internettet, som kan binde din telefon linje og indlæse ting som internetbrowsere og applets meget langsomt. Et af de nemmeste chatprogrammer til brug på en opkaldsforbindelse er MSN Live Messenger. At få forbindelse til MSN Live Messenger, mens du bruger en opkaldsforbindelse, er en simpel proces, der vil få dig til at socialisere online inden for få minutter.