Sådan konfigurerer du Linksys med Vonage

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tag stikket ud af alle enheder, der allerede er forbundet med din netværkskonfiguration, herunder din Linksys-router og dit kabel- eller DSL-modem. Fjern Vonage-telefonenheden fra emballagen, og sæt strømkabel og ethvert Ethernet-kabel, der blev pakket sammen med telefonenheden, ud.

2.

Tilslut et Ethernet-kabel fra dit kabel eller DSL-modem i porten mærket 'Internet' på bagsiden af ​​din Linksys-router. Hvis du i øjeblikket har en Linksys-router på plads, skal dette trin allerede være gennemført.

3.

Slut et andet Ethernet-kabel til porten 'Internet' på bagsiden af ​​din Vonage-telefonenhed og tilslut den anden ende af Ethernet-kablet til en af ​​de åbne porte på bagsiden af ​​din Linksys-router.

4.

Slut telefonlinjen til telefonporten af Vonage-telefonenheden og tilslut den anden ende af telefonlinjen til telefonporten på din hjemme-telefon.

5.

Tænd for dit kabel- eller DSL-modem og lad det synkroniser helt med det eksterne netværk.

6.

Tænd din Linksys-router og lad routeren synkronisere helt med internetforbindelsen fra dit kabel- eller DSL-modem.

7.

Tænd for din Vonage-telefon enhed, og lad enheden synkronisere med din Linksys-router. Når Vonage-telefonenheden er fuldt synkroniseret, vil en ringetone være tilgængelig på din hjemme-telefon.

Integrer din Vonage-telefonenhed i dit eksisterende netværk med korrekt konfiguration med din Linksys-router. Korrekt konfiguration gør det muligt for din Vonage-telefon enhed at dele internet båndbredde med de computere, der er tilsluttet dit netværk. Vonage-telefonenheden anvender den delte internetbåndbredde, så du kan foretage telefonopkald ved hjælp af din hjemtelefon.