Ulemperne ved High-Speed ​​Internet

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

  Højhastigheds internetadgang, som normalt betegnes som bredbåndsinternetadgang eller bare bredbånd, er en teknologi, der hurtigt transporterer data fra internettet til din computer. Der er forskellige måder at levere højhastigheds internetadgang på, herunder kabel, satellit, digital abonnentlinje (DSL) og fiberoptisk service (FIOS). Bredbånd sammenlignes sædvanligvis og modsættes til opkaldsadgang til internettet, hvilket er en form for internetadgang med lav hastighed.

Ikke tilgængelig overalt

En af ulemperne ved højhastighedsadgang til internettet er, at den ikke er tilgængelig overalt. DSL-, kabel- og FIOS-udbydere kan kun yde service til dem, der er inden for deres systemer, og deres systemer dækker ikke alle steder, hvor folk kan bo. Selv om dette ikke normalt er et problem i stærkt befolket byområder, er folk som bor i landdistrikter normalt udeladt. Satellit Internettet er til tider tilgængelig for dem, der bor i disse dele af landet, men hvis der ikke findes nogen 'synsvinkel' mellem personens hjem og satellitselskabets satellitter, kan den pågældende person heller ikke få satellit-internettjeneste. Den gode nyhed er, at de fleste højhastigheds-internetudbydere konstant udvider deres netværk for at nå flere potentielle abonnenter.

Dyrere

I modsætning til opkaldsadgang til internettet, som nogle gange er ledig gratis afhængigt af udbyderen, høj -speed internet service kan være dyrt. Omkostningerne for bredbånd varierer efter placering baseret på mange faktorer, herunder afstand fra leverandørens hub, forbindelsens hastighed, forbindelsens data begrænser og endda effektiviteten af ​​leverandørens system. Bedre, hurtigere og ubegrænsede forbindelser er dyrere end langsomme, begrænsede forbindelser.

Få udbydere

Den måde, hvorpå internetleverandører adskiller sig, er normalt baseret på typen af ​​bredbåndsforbindelse. DSL udbydere er normalt telefonselskaber som AT u0026 T, Verizon, Quest og lignende. AT u0026 T og Verizon er også de største udbydere af FIOS-tjenester. Kabel-internetadgang leveres af kabelvirksomheder som Comcast og Charter. Satellit internetadgang tilbydes af satellitvirksomheder såsom opvaskemaskine og direkte tv. Trådløse bredbåndsforbindelser, noget ret nyligt og normalt dyrere og mindre tilgængelige i landdistrikterne, leveres normalt af de samme virksomheder, der leverer mobiltelefontjenester som AT u0026 T, Verizon, Cricket, Sprint og T-mobile. Selv om der er mange forskellige virksomheder, der leverer højhastighedsadgang til internettet, er der normalt kun en eller to af dem tilgængelige på et tidspunkt til enhver tid. For eksempel kan du kun vælge mellem Comcast-kabel Internetadgang eller Quest DSL-service i dit område, med alle andre udbydere, der simpelthen ikke laver forretninger i din postnummer.