Wideband DSL Information

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Forbindelse

Wideband DSL bruger kobberledninger via en telefonforbindelse. Forbindelsen implementerer ubrugte digitale signaler over en eksisterende telefonlinje, så brugerne kan bruge telefonen, mens de surfer på internettet.

Begrænsninger

DSL giver brugere en eneste forbindelse til telefonafbryderen. Afstanden er dog en stor begrænsning for DSL. Brugere skal være inden for 5000 fod til den bedste DSL-forbindelse.

Hastighed

DSL er op til 50 gange hurtigere end en typisk modemforbindelse. DSL tilbyder downloadhastigheder på 1,5 til 9 megabit per sekund og uploadhastigheder på 16 til 640 kilobiter per sekund.

Overvejelser

Den anden type forbindelse til internettet er kabelmodemer. DSL-forbindelser tilbyder en eneste forbindelse til internettet, mens kabelforbindelser kræver et delt bagagerum med andre brugere.

Sikkerhed

DSL-virksomheder giver brugeren en router, der blokerer indgående, anonyme anmodninger. For mere sikkerhed kan brugere tilføje en firewall og antivirus software på deres hjemme- eller kontormaskiner. Wideband (bredbånd) digital abonnentlinje (DSL) er en teknologi, der bruges til at tilbyde internetadgang til hjemme- eller kontorbrugere. DSL er mere overkommelig end andre bredbåndsteknologier, og den kan nås via slutbrugerens telefonlinje.