Sådan hentes Bluetooth på en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Indsæt installationsdisken i din computer. Åbn cd-rom harddiskdøren, og læg disken i drevrummet. Luk cd-drevdøren. Tillad, at din computer begynder at køre installationsdisken automatisk. Når disken registreres af din computer, vises guiden til installation af guiden til installationen på din computerskærm. Klik på 'Næste' på velkomstskærmen for at gå videre til den egentlige installationsproces.

2.

Installer Bluetooth-softwaren på din computers harddisk. Klik på 'Næste' igen, når det første skærmbillede åbnes for at acceptere softwarebetingelserne for brug og licensaftale. Vælg den standardplacering, der vil blive leveret til din Bluetooth-softwares mappe. Klik på 'Install' for at begynde at kopiere softwareens filer til din computer. Klik på 'OK', når den endelige skærm viser softwaren 's' Driver signaturmeddelelse '.

3.

Indstil den aktuelle Bluetooth-hardware. Du bliver bedt om at indsætte den aktuelle Bluetooth USB-enhed. Sæt den perifere ende af Bluetooth USB i din computers tilgængelige USB-indgang. Klik på 'Næste' for at lade computeren registrere den tilsluttede hardwareenhed.

4.

Konfigurer din Bluetooth-adapter. Når Bluetooth-konfigurationsskærmen åbnes, skal du kontrollere alle tre felter, der vises på skærmen og klikke på 'Næste'. Følg alle konfigurationsanmodninger og vælg alle standardindstillinger i konfigurationsguiden for at afslutte procedurens varighed.

5.

Genstart din computer for at konfigurere alle opdateringer og harddiskændringer . Klik på 'Afslut' -funktionen, der vises på den sidste skærm i installationsguiden. Når guiden lukker automatisk, skal du klikke på 'Start' menuikonet eller Windows-billedet. Vælg strømikonet eller 'Afslut' -funktionen. Når dialogboksen 'Luk ned' åbnes, skal du klikke på 'Genstart' -funktionen. Computeren lukker og genstarter automatisk.

Tips og advarsler

  • Gem ethvert arbejde eller andre filer, du måtte have kørt, før du installerer installationsdisken. Alt arbejde eller filer, du har åbnet, kan muligvis gå tabt under installationsprocessen.
  • For at få den mest effektive ydeevne af din computer skal du lukke alle ikke-essentielle programmer, før du gennemfører installationsprocessen.
  • Det anbefales stærkt, at du genstarter computeren, når installationen af ​​Bluetooth-komponenten er afsluttet. Dette sikrer, at din computer modtager de korrekte opdateringer og konfigurationer, der er nødvendige for at udføre det potentiale.
  • Sørg for, at din computer opfylder de mindste operativsystemkrav, inden du starter installationsprocessen. Hvis din computer ikke opfylder minimumskravene, kan du muligvis ikke fuldføre installationsprocessen.
  • Slut ikke Bluetooth USB-adapteren til computeren, før du installerer Bluetooth-softwaren. Denne handling vil medføre komplikationer med installationsprocessen.
  • Hvis du ikke regelmæssigt bruger din Bluetooth-adapter, skal du fjerne den fra computeren for at undgå mulig skade.
  • Bluetooth-komponenten er en USB-adapter, som kan installeres til enhver computer eller bærbar enhed. Den bruges til trådløs kommunikation til andre kompatible enheder. Det kan installeres nemt, og det kræver ingen teknisk færdighed. Så længe du har en ledig USB-port på din computer, kan du effektivt afslutte denne installationsproces om et par minutter.