Sådan tilslutter du en MacBook til et Linksys-netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Trådløs forbindelse

1.

Kontroller, at Linksys-router er tændt, og adgangskoden til tilslutning til Linksys-netværket er tilgængelig.

2.

Åbn Apple-menuen ved at klikke på 'Apple' -ikonet øverst til venstre på skærmen. Vælg 'Systemindstillinger' i rullemenuen, der vises, og klik på ikonet 'Netværk' i vinduet Systemindstillinger. Klik på 'AirPort' i listen over tilslutningsindstillinger, der vises i venstre vindue i vinduet Netværksindstillinger.

3.

Klik på pop op-menuen ved siden af ​​ordene ' Netværksnavn 'og vælg' Linksys 'fra listen over trådløse netværk. Indtast netværksadgangskoden, når du bliver bedt om det. Hvis Linksys ikke vises på listen over netværk, skal du vælge 'Vælg andet netværk' i pop op-menuen og indtaste 'Linksys' og netværksadgangskoden i pop op-vinduet.

4.

Anvend ændringerne ved at klikke på 'Anvend' i vinduet Netværksindstillinger. Luk vinduet ved at afslutte Systemindstillinger.

5.

Test forbindelsen ved at åbne Safari eller en anden webbrowser og navigere til et websted.

Trådløs forbindelse < /h4>

1.

Kontroller, at Linksys-router er tændt, og læg MacBook i nærheden af ​​routeren. Afstanden mellem routeren og computeren vil blive bestemt af længden af ​​ethernet-kablet, der anvendes.

2.

Slut den ene ende af ethernetkablet til en af ​​de nummererede porte på bagsiden af ​​routeren. Tilslut den anden ende af ethernet-kablet til gigabit ethernet-porten på siden af ​​MacBook.

3.

Test forbindelsen ved hjælp af en webbrowser for at navigere til et websted.

Tips og advarsler

  • Yderligere oplysninger om den kabelforbundne forbindelse kan ses ved at åbne vinduet Netværksindstillinger og klikke på 'Ethernet' i listen over forbindelsesindstillinger .
  • MacBook er en del af Apples sortiment af bærbare computere, der kører på Macintosh-operativsystemet. Alle modeller på Apples bærbare computere har i øjeblikket et internt AirPort-kort til forbindelse til trådløse netværk. MacBook-brugere, der gerne vil oprette forbindelse til en Linksys-router, kan gøre det ved at konfigurere netværksindstillingerne på computeren for at slutte sig til Linksys-netværket. Derudover har MacBook en Ethernet-port til forbindelse til Linksys-routeren via en kablet forbindelse.