Sådan konfigureres en D Link 524

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din computer er tilsluttet routeren ved hjælp af det medfølgende Ethernet-kabel. Kablet skal være tilsluttet til Ethernet-porten på din computer og en af ​​LAN-portene på routeren.

2.

Åbn en webbrowser fra din computer og skriv 'http: //192.168.0.1 'i adressefeltet i browseren. Indtast 'admin' i feltet Brugernavn og lad feltet feltet Adgangskode være tomt på log-on-skærmen. Klik på 'OK' for at fortsætte.

3.

Klik på 'Kør guiden' på startskærmen i webgrænsefladen for at starte konfigurationsprocessen. Klik på 'Næste' på den første installationsguide-side for at starte opsætningen.

4.

Skift standardadgangskoden til log-on-skærmen ved at indtaste en ny adgangskode i adgangskoden og bekræfte Adgangskodefelter. Klik på 'Næste' for at gemme ændringerne og fortsæt.

5.

Vælg den relevante tidszone fra rullemenuen Tidssone og klik på 'Næste' for at fortsætte.

6.

Tillad, at routeren automatisk registrerer den type internetforbindelse, du bruger. Når processen er færdig, vil du blive bragt til den passende installationsside for din forbindelsestype. Hvis processen ikke virker, bliver du bedt om at vælge din forbindelsestype. Vælg 'Dynamisk IP-adresse', hvis din forbindelse er via et kabelmodem, eller 'PPPoE', hvis det er via et DSL-modem. Klik på 'Næste' for at fortsætte.

7.

Indtast de ønskede oplysninger på næste opsætningsskærm afhængigt af din type forbindelse. For brugere af kabelmodem skal du klikke på 'Klon MAC-adresse' for at kopiere modemets MAC-adresse til routeren. For DSL-modembrugere skal du indtaste den adgangskode, som din internetudbyder har givet dig til at logge på for at få adgang til internettet. Klik på 'Næste' for at fortsætte med installationsguiden.

8.

Indtast et navn til dit netværk i SSID-feltet, hvis det ønskes på siden Trådløs LAN-konfiguration. Dette er navnet, der vises, når computere forsøger at oprette forbindelse til dit trådløse netværk. Skift broadcastkanal til dit netværk, hvis det ønskes. Klik på 'Næste' for at fortsætte.

9.

Klik på radioknappen ved siden af ​​' Aktiver 'for at aktivere sikkerhed for dit trådløse netværk. Vælg den ønskede ønskede WEP-kryptering, og indtast en nøgle i tekstboksen. Denne nøgle er nødvendig for at computere får adgang til dit netværk trådløst. Klik på' Næste 'for at gemme ændringerne og fortsætte.

10.

Klik på 'Genstart' på siden Setup Completed for at genstarte din router for at gøre det muligt for alle ændringer at påvirke. Afslut installationsguiden med cl icking 'Close.'

Tips og advarsler

  • Test din internetforbindelse, når konfigurationen er afsluttet ved at lukke og genåbne din webbrowser og navigere til en hjemmeside . Test også din trådløse forbindelse ved at gentage processen, mens du er tilsluttet trådløst.
  • Selvom aktivering af sikkerhed for dit trådløse netværk er valgfrit, anbefales processen at gøre dit netværk mere sikkert.
  • Kontakt din internetudbyder, hvis du er i tvivl om hvilken type forbindelse du har, og for kontooplysninger.
  • D-Link DI-524 er en trådløs router, der er designet til brugere i hjemmet og mindre kontorer, til at dele en enkelt internetforbindelse med flere computere. Derudover fungerer DI-524 som en firewall til dit hjem eller lille kontor netværk. Når den trådløse router er forbundet til dit DSL- eller kabelmodem, skal den konfigureres, før andre computere kan tilsluttes og få adgang til internettet. Installationsguiden D-Link giver brugerne mulighed for nemt at konfigurere deres DI-524-router til brug.