Sådan løses trådløs deautentificering

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Strøm cyklus din trådløse router

1.

Afbryd din trådløse router fra strømkilden.

2.

Vent i mindst 30 sekunder, før du vender tilbage til din trådløse router. Routeren selv skal initialisere, så vent et øjeblik eller andet, efter at du har gendannet strøm.

3.

Genopret forbindelse til det trådløse netværk og se om du fortsat har problemer med deauthentication. Hovedparten af ​​tiden vil en simpel strømcyklus løse eventuelle problemer, du måtte have med dit trådløse netværk.

Fix deauthentication via routerindstillinger

1.

Log ind på din router s administration side. Åbn din yndlingswebbrowser og skriv '192.168.1.1' i adresselinjen, og klik derefter på 'Gå' eller tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet. Indtast dine loginoplysninger (fundet på dokumentationen, der fulgte med din router) og klik på knappen 'Log ind'.

2.

Klik på 'Værktøjer' og derefter 'Firmware Update'. router bruger den nyeste tilgængelige firmware. De fleste routere har mulighed for at downloade og opdatere firmwaren selv, men andre kan kræve, at du gør dette manuelt, så vær opmærksom på de meddelelser, som din router viser for at gøre det korrekt. < /p>

3.

Klik på 'Trådløse indstillinger' og brug rullemenuen under 'Trådløs kanal' for at ændre det trådløse netværkets kanal. Nogle gange kan andre trådløse enheder interferere med driften af ​​dit netværk, og valg af en klar kanal kan reparere forbindelsesproblemer.

4.

Deaktiver 802.11n-tilslutninger under menuen 'Trådløse indstillinger' . Den 802.11n-forbindelse, som nyere routere understøtter, kan medføre nogle problemer, hvis den ikke implementeres korrekt. Hvis du deaktiverer din routeres understøttelse af denne forbindelsestype, kan det hjælpe med at løse problemer med trådløs autentificering.

5.

Gem dine indstillinger og lad routeren genstarte. Det tager et øjeblik eller to for at alle forbindelser skal genoprettes. Når først denne tid er gået, skal du genoprette forbindelse til dit trådløse netværk og se, om du stadig har et problem med deautentificering.

Tips og advarsler

  • Hvis du fortsat har deautentiseringsproblemer efter udførelsen af ​​disse trin, er det muligt, at din router har brug for vedligeholdelse af hardware. Kontakt enten den butik, du har købt routeren fra eller producenten af ​​din router, for at se, om den bliver repareret. < / li> Trådløst netværk er en fantastisk måde at forblive tilsluttet uden at skulle køre kabler over hele dit hjem eller lejlighed. På samme tid kan problemer med at forbinde forbindelsen gøre frustrationen frustrerende. Hvis du opdager, at du hele tiden bliver afbrudt fra dit trådløse netværk, kan du tage skridt til at løse dette problem. Fejlfinding Trådløs godkendelse kan virke lidt skræmmende, men der er mange nemme trin, du kan tage for at sikre, at din forbindelse forbliver solid.