Sådan opsætter jeg min bog World Edition på et netværk

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Tilslut et Ethernet-kabel til bagsiden af ​​My Book, og tilslut den anden ende til en af ​​de nummererede porte på bagsiden af ​​din switch eller router.

2.

Slut My Book til en stikkontakt. Hvis harddisken ikke begynder at rotere, skal du trykke på tænd / sluk-knappen på bagsiden af ​​enheden. Efter at være tændt, køber My Book en IP-adresse fra omskifteren eller routeren og tilsluttes automatisk netværket. Se indikatorlysene på forsiden af ​​My Book under denne proces, og fortsæt, når den nederste indikatorlampe lyser solidt.

3.

Indsæt cd'en My Book World Edition software CD ind i din cd- eller dvd-drev. Softwaren starter automatisk. Følg vejledningen på skærmen, indtil du kommer til den primære installationsmenu. Klik på 'WD Discovery Tool.'

4.

Klik på 'Map Network Drive', efter at opdagelsesværktøjet lanceres, og klik derefter på 'Ja' for at bekræfte. Værktøjet søger dit netværk til My Book World Edition. Efter at det er fundet, er de forskellige mapper på My Book tildelt volumenbogstaver på din lokale computer, så de kan få adgang til dem som om de var lokale harddiske. Luk værktøjet, når denne proces er færdig.

5.

Klik på knappen 'Start', og klik derefter på 'Denne computer', hvis du kører Windows XP eller 'Computer', hvis du kører Windows Vista eller 7. My Book World Edition vises som en kortlagt harddisk (med bogstavet tildeling 'Z:' som standard). Dobbeltklik på drevet for at begynde at bruge det.

Western Digital My Book World Edition er en enkelt eller dobbelt harddisk lagringsenhed med mulighed for at blive forbundet til alle computere på et netværk via Ethernet. Som et netværkskort kan My Book World Edition give mere end nok lagerplads til film, musik og andre medier på din computer. Tilslut My Book World Edition til dit netværk s switch eller router for at give adgang til lagerenheden til alle computere i dit hjem.