Hvordan finder jeg mit WEP nummer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn en webbrowser - Internet Explorer og Firefox er begge gode muligheder.

2.

Skriv din routerens IP-adresse i browservinduet Hvis du ikke er sikker på routerens IP-adresse, kan du finde den ved at klikke på 'Start' knappen nederst til venstre på skærmen. Vælg 'Kør'. Type 'cmd' og tryk på 'Enter' -tasten på tastaturet. Kommandoskærmen vil blive vist. Skriv 'Ipconfig' i prompt. Routerens IP-adresse vises på skærmen.

3.

Indtast brugernavn og adgangskode i de relevante felter, når du bliver bedt om det. Standard brugernavn og kodeord er normalt admin og password; Hvis et nyt brugernavn og adgangskode blev tildelt, skal du indtaste det relevante brugernavn og adgangskode i stedet.

4.

Klik på 'Trådløse indstillinger.'

5.

Rul ned for at finde etiketten 'Sikkerhedskryptering (WEP) Key'.

6.

Find de ti til tretten bogstav og talkombination placeret ved siden af en radioknap. Dette er den nuværende primære WEP-nøgle til denne router.

WEP-numre, mere almindeligt kendt som WEP-nøgler, er krypteringsadgangskodekoderne trådløse netværk bruger til at give computere autorisation. WEP numre kan normalt findes på et klistermærke placeret på routeren; Men hvis klistermærket er blevet fjernet, og WEP-nummeret er blevet forlagt, er det muligt at genoprette WEP-nummeret ved hjælp af den computer, der er forbundet med routeren. Når WEP-nummeret er blevet genoprettet, er det klogt at registrere nummeret og holde det på et sikkert sted.