Sådan Flash et 2Wire modem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Åbn Internet Explorer og skriv 'http: //homeportal/tech/upgrade.html' i adresselinjen. Dette åbner en prompt for at placere 2Wire-modemet i opgraderingsfunktion.

2.

Klik på knappen 'Indtast opgraderingsfunktion'. Dette vil få modemet til at genstarte. Vent to eller tre minutter, indtil du ser orange lys på forsiden af ​​2Wire-modemet. Klik på opdater opdateringsknappen i Internet Explorer for at komme til næste side. Hvis du ikke kan se opdateringsknappen, kan du trykke på 'F5' -tasten i stedet.

3.

Klik på linket 'Start opdatering' for at fortsætte. Tryk på knappen 'Gennemse' på næste side. Vælg firmware-filen fra cd'en. Filen vil være i 'recovery' mappen, som er i 'utils' mappen. Filforlængelsen vil være '. Lmi' eller '.2sp' afhængigt af den cd-version, du har.

4.

Klik på knappen Start Homeportal Software Update. Vent til opgraderingen er færdig. Klik på 'Klik her for at få adgang til dit HomePortal' link, når flashen er færdig for at komme tilbage til modemets grænseflade.

5.

Gå til 'Bredbånd Link Advanced Indstillinger 'side og indtast brugernavn og adgangskode fra din internetudbyder. Gem disse ændringer for at oprette forbindelse til internettet.

Tips og advarsler

  • Hvis du har brug for en ny cd, som du kan anmode om via din internetudbyder, da de er ansvarlige for at levere det.
  • Hvis flashen ikke virker, kan modemet muligvis udskiftes.
  • Blinker et 2Wire modem er et fejlfindingstrin, der bruges til at løse en række problemer. Blinkende betyder genoplæsning af modemets firmware fra bunden. Hvis modemet holder op med at virke, og problemet ikke kan løses ved at justere indstillingerne, kan en firmware flash anbefales. Hvis modemets grafiske brugergrænseflade ikke fungerer korrekt eller ej tilgængelig kræves der en firmware-flash. Firmware-flashen kræver en cd, der er inkluderet af internetudbyderen, når modemet er købt. Hvis det blev købt i en butik, skal cd'en medtages i boksen.