Sådan bruges en kabelforbindelse uden LAN

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Få dit kabelmodem installeret af din internetudbyder.

2.

Sørg for, at dit Ethernet-kabel er langt nok til at nå fra dit kabel modem til computeren.

Slut den ene ende af Ethernet-kablet til modemet og den anden ende i computerens netværksadapter, mens computeren er slukket.

/p>

4.

Tænd computeren, og start din webbrowser-software, f.eks. Mozilla Firefox eller Internet Explorer, for at bekræfte forbindelse.

Tips og Advarsler

  • Hvis du efterfølgende har fulgt disse trin, er computeren stadig ikke tilsluttet internettet, tag modemet ud af stikkontakten, vent to minutter og sæt det i igen. Når lysene på modem blinker i et regelmæssigt mønster, skal du kontrollere din internetforbindelse på din computer igen. Hvis det ikke virker, skal du kontakte din internetudbyder.
  • Hvis det er muligt, når dit kabelmodem er installeret, skal du indstille Opret din forbindelse straks for at kontrollere, at din internetforbindelse fungerer før den e tekniker forlader.
  • Den øgede sikkerhed, der leveres af en kabelforbindelse, beskytter dig ikke mod vira og anden malware, der findes på internettet. Sørg for, at dit system bruger antiviral software.
  • Mens et trådløst lokalnetværk giver dig frihed og bekvemmelighed til at forbinde flere computere overalt i dit hjem eller forretning, er der gyldige sikkerhedsproblemer. Et kablet LAN giver betydeligt mere sikkerhed, men du bliver nødt til at beskæftige dig med besværlige ledninger. Hvis du ikke har brug for flere computere, er det den sikreste at have en enkelt forbindelse til dit kabelmodem.