Sådan finder du en ISP-kabelforbindelse

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Find en computer med en aktiv internetforbindelse. Hvis du opgraderer din eksisterende opkalds- eller DSL-internetforbindelse til en kabelforbindelse, kan du bruge din eksisterende internet-tjeneste. Hvis du i øjeblikket ikke har internetopsætning i dit hjem, skal du gå til et offentligt sted som et bibliotek eller internet cafe, der tilbyder internetadgang til lånere.

2.

Åbn din webbrowser.

3.

Gå til et websted som 'The List' eller 'The ISP Guide.com.' Disse websteder giver dig mulighed for at lokalisere internetudbydere af kabel, ikke kun i dit område, men leverandører, der kan yde service til din specifikke placering.

4. < / p>

Vælg 'Søg efter områdekode', hvis indlæsningsfeltet 'Områdekode' ikke allerede er på skærmen på den webside, du bruger.

5.

Skriv dit områdekode i den passende mærket boks.

6.

Klik på 'Gå'. Dette vil vise en liste over resultater fra internetudbydere, der kan forsyne dit hjem med en kabelforbindelse til internettet. Som en bonus vil disse websteder også udarbejde en liste over aktuelle priser for hver af disse internetudbydere, samt oplysninger om tilbud eller kampagner, som de tilbyder.

En kabel internetudbyder (eller 'ISP' for kort) er et firma, der overfører internetsignaler til hjem via en række koaksialkabler. Dette giver mulighed for en meget hurtigere dataoverførselshastighed end opkaldte internetudbydere, som giver internetadgang til brugere over standard telefonlinjer. Hvis du vil tjekke og se om der er internetudbydere i dit område, der kan levere en kabelforbindelse til dit hjem, skal du ikke se længere end et par specifikke websider, der er designet til dette formål.