Sådan fjerner du en global adresseliste

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Klik på Windows 'Start' -knappen på Exchange Server og vælg 'Alle programmer.' I de viste mapper skal du vælge 'Microsoft Exchange Server 2010' og derefter vælge 'Exchange Management Shell.' Dette åbner kommandoskallen til Exchange Server.

2.

Indtast følgende kommando i kommandopanelet:

Fjern-GlobalAddressList -Identity 'My GAL '-DomainController server.my\_domain.com.

Udskift' My GAL 'med navnet på din globale adresseliste og erstat' server.my\_domain.com 'med navnet på din domænecontroller.

3.

Start Microsoft Outlook og klik på knappen 'Send / Receive Email'. Dette opdaterer GAL'en på brugerens Outlook-klient, som nu er fjernet og deaktiveret.

Tips og advarsler

  • Du kan genopbygge en global adresseliste Brug kommandoen Exchange Server shell til at ændre måden brugerne får vist e-mailadresser på i deres Outlook-klient.
  • En udvekslingsserver er vært for e-mailadresser til et computernetværk og giver brugerne mulighed for at kommunikere ved hjælp af en e-mail-klient som f.eks. Outlook. Softwaren er en del af det Windows-baserede operativsystem og er vært for e-mail-kommunikation til Windows-netværk. Den globale adresseliste (GAL) i Exchange Server bruges til at distribuere alle e-mailadresser til det interne netværk. GAL vises i Outlook-applikationen. Adressebogen er adskilt fra Outlook-brugerens personlige kontakt- og e-maillister og styres af Exchange-netværksadministratoren. Den globale adresseliste kan fjernes eller slettes ved hjælp af Exchange-kommandoskallen, et ikke-grafisk vindue, der gør det muligt for administratorer at interagere med serveren ved hjælp af tekstkommandoer.