Sådan forstærkes en Belkin Wireless G Signal

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut CAT-6-kablet til din computers Ethernet-port, og sæt det andet i den trådløse rækkevidde. Start computeren og sæt stikket i.

2.

Åbn en webbrowser og indtast IP-adressen fra din trådløse rækkevidde. (Eksempel: 192.168.0.1.) Du kan finde dette i extenderens manual .

3.

I opsætningsmenuen på extenderen bliver du bedt om at finde dit trådløse netværk. Gør det, og giv adgangskoden til dit netværk, hvis det er nødvendigt. Du skal vide, hvilken type kryptering dit password er, for eksempel WEP. Hvis du ikke ved, skal du kontrollere din router's manual. Du kan også finde ud af det ved forsøg og fejl; Der er mange muligheder her.

Afslut den automatiske opsætning af din trådløse rækkevidde, og tag derefter af og tag den ud. Du skal ikke længere bruge CAT-6-kablet til det.

5. Placer din trådløse forlænger i et område i din bygning, der stadig får en god signalstyrke. Hvis du ikke ved, gå rundt med en bærbar computer og Test internethastigheden på forskellige steder ved at åbne en browser. Placer forlængeren et sted uden for rækkevidde og tilslut den. Det bevarer de indstillinger, du allerede har lagt i det, og vil finde din trådløse router uden problemer.

Trådløse internet routere (inklusive dem fra Belkin) er hurtige og nemme at installere, men kommer med begrænset rækkevidde. Hvis dit hus eller forretning har flere etager, tykke vægge eller er lang og spredt ud, er det sandsynligt, at din Belkin-router ikke vil dække hele området, eller signalet kan være for svagt til brug. Den gode nyhed er, at det ' Det er ret nemt at udvide eller øge det så mange gange som du har brug for.