Sådan konverteres en stationær pc til trådløs

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Køb et USB-trådløst netværkskort. Disse kort gør det samme job, som et internt netværkskort gør på en bærbar computer. Det har evnen til at scanne det omkringliggende område til et trådløst netværk, som det derefter vil forbinde dig med på kommando.

2.

Slut dit trådløse USB-netkort til din stationære computer s USB-port.

Installer computersoftwaren, der fulgte med dit trådløse USB-netværkskort. Sæt cd-rom'en i din computers cd-rom-kompatible drev og Klik på 'Install' knappen på den boks, der dukker op på din skærm. Dette installerer den nødvendige software, så du kan bruge det trådløse USB-netkort. Det vil også placere et ikon 'Trådløst netværkstilslutninger' på computerens proceslinje.

4.

Dobbeltklik på ikonet, der blev placeret i computerens proceslinje i ' Trin 3. '

5.

Klik på navnet på et trådløst netværk, som du gerne vil have dit trådløse USB-netkort til at oprette forbindelse til. Klik derefter på' Connect ' knappen for at oprette forbindelse til dette trådløse netværk.

Tips og advarsler

  • Hvis noteringen til et trådløst netværk har et lille ikon af et hængelås ved siden af ​​det, Det betyder, at det kræver en adgangskode. Du bliver bedt om af den trådløse kortsoftware at indtaste denne adgangskode, før du kan få adgang.
  • Selv om trådløst netværk typisk er noget, der er reserveret til bærbare brugere (på grund af disse computers bærbare karakter), er det ikke nødvendigt, at stationære brugere bliver udeladt i kulden. Der er en række computere, der producerer trådløse kort designet til desktops. Disse kort skal blot tilsluttes enhver USB-port på din computer og tillade dig at oprette forbindelse til trådløse lokale og internetnetværk i dit område.