Sådan sikres en trådløs TDS DSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din TDS DSL internetforbindelse er tilsluttet korrekt. Dette vil medvirke til at sikre, at du vil kunne sikre dit trådløse netværk. Det DSL-modem, du lejer fra TDS, skal forbindes til din trådløse router med et Ethernet-kabel, og begge enheder skal være sikkert tilsluttet til stikkontakter for strøm.

2.

Find din routerens IP-adresse. Dette vil blive angivet i den vejledning, der fulgte med din router, eller du kan bruge IP Router IP Address Locator (se Referencer) til hurtigt at finde de samme oplysninger.

3.

Åbn din webbrowser og skriv IP-adressen til din router i adresselinjen og klik på 'Gå'. Dette fører dig til login-siden for den router, der opretter dit TDS DSL Internet-netværk.

4. Skriv din router brugernavn og adgangskode på skærmen, og klik derefter på 'Log ind.'

5.

Klik på ' Sikkerhed. '

6.

Indstil' WEP-kryptering 'til' Til '. Dette vil give dig en tilfældigt genereret sikkerhedsnøgle til dit netværk. Skriv denne nøgle ned - alle, der ønsker at oprette forbindelse til din trådløse TDS DSL-forbindelse, har brug for denne nøgle for at få adgang. Klik på 'Gem' for øjeblikkeligt at sætte dine ændringer i kraft og sikre din TDS DSL-forbindelse.

Hvis du har en trådløs TDS DSL internetforbindelse i dit hjem eller forretningssted, er det aldrig en god idé at lade forbindelsen være ubeskyttet. I bedste fald kan nogen komme videre og stjæle båndbredden du betaler penge til. I værste fald kan en person komme videre og se ukrypterede data, der overføres via din forbindelse. Hvis du vil sikre et trådløst TDS DSL-netværk, skal du gøre det ved hjælp af din router.