Sådan tilslutter du en mobil Bluetooth til en pc

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Kontroller, at din pc s Bluetooth er tændt. Du kan enten vedhæfte Bluetooth-adapteren til USB-porten, eller hvis din computer har Bluetooth ombord, ved at kontrollere, at Bluetooth-lampen er på. Hver computer kan have forskellige metoder til at tænde den.

2.

I feltet 'Søg' eller 'Kør' skal du skrive 'bthprops.cpl' og køre det Dette vil få vist Bluetooth-tilslutningsvinduet. Dette kan også findes i kontrolpanelet under 'Bluetooth-enheder'.

3.

Sørg nu for, at mobilenheden er synlig og at Bluetooth er tændt. Hvor dette afhænger af enheden, men det er normalt i enten værktøjer, indstillinger eller eget Bluetooth-opsætningsikon. Sørg for, at Bluetooth er tændt, og vælg den mulighed, der gør det muligt for andre at opdage enheden. Dette vil give dig tre minutter at forbinde enhederne.

4.

På din computer skal du vælge 'Tilføj trådløs enhed' eller 'Tilføj' -knappen.

p> 5.

Når du ser din mobilenhed vises på computeren , vælg den og derefter den næste.

6.

Din computer vil nu give dig en adgangskode, der skal skrives ind i enheden. Hvis det tider ud, kan du prøve igen. Når du har skrevet det, skal du trykke Enter eller ok på din enhed. Din computer skal nu installere de drivere, den har brug for, og din enhed er nu forbundet til din computer via Bluetooth.

Da teknologien går videre, har vi færre og færre grunde til at bruge kabler for at forblive forbundet. I årevis har vi haft trådløse enheder, der stadig har brug for kabler til at forbinde til en computer. Nu med populariteten af ​​Bluetooth-teknologi, kan disse enheder sluttes til din computer uden et kabel. Det kan virke som en skræmmende opgave, men det er faktisk nemt.