Magic Jack Problemer

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Betalingsproblemer

MagicJack kommer med en 30-dages prøve at starte, men der opstår nogle problemer, når virksomheden opkræver dit kreditkort efter 15 dage. Der er tilfælde af, at kunderne bliver blindsided af afgiften, især hvis de ikke har truffet en komplet beslutning om købene. Hvis kunden beslutter at ikke bruge MagicJacks tjenester, har der været forsinkelser med, at restitutionerne udstedes rettidigt.

Brugsproblemer

Installationen er meget ligetil og gør tjenesten nem at konfigurere. Et stort problem er ikke at kunne foretage opkald eller forblive forbundet til telefonopkald, når computeren er i tomgang eller i dvaletilstand. MagicJack bruger også meget båndbredde, hvilket kan bremse effektiviteten af ​​din højhastigheds internetforbindelse. Hvis du bruger en lavere båndbreddepakke fra din højhastighedsudbyder, vil din internetforbindelse sænke, når du laver MagicJack-opkald.

Sikkerhedsproblemer

MagicJack bruger VoIP eller 'voice over Internet protocol' -teknologien for at tillade dets Brugere til at lave lavprisopkald. Men VoIP gør også din internetforbindelse mere tilbøjelig til hackere. Hvis dit netværk er kompromitteret, er der risiko for, at dine telefonopkald kan lyttes til, eller at følsomme oplysninger, der overføres online - som bankoplysninger - kan opfanges.

Kundeserviceproblemer

Kundeservice er afgørende i at få tillid til et nyt program med MagicJack er kundeservicekontakt ikke til stede. Når du køber en service for at spare penge på en sådan MagicJack, bør du også kunne spare penge, hvis du har brug for teknisk hjælp i stedet for at skulle bruge penge for at få det korrekt installeret med de rigtige sikkerhedsfunktioner. Når du er i stand til at komme i kontakt med kundeservice, er du ikke altid i stand til at få hjælp, fordi de fleste af de præsenterede løsninger er automatiske.

Løsninger

Du kan forbedre din MagicJacks ydeevne ved hjælp af et par teknikker . Brug en dedikeret computer, der forbliver tændt, når du bruger den USB-tilsluttede enhed. Skær ned på internetbrug, når du bruger MagicJack-telefonforbindelsen eller opgrader til en hurtigere internet-tjeneste. Brug en firewall til at beskytte forbindelsen mod indtrængen af ​​vira og hackere. MagicJack annonceres som en måde at spare penge ved at foretage opkald via internettet i stedet for at betale for en landbaseret telefonlinje. Alt, hvad der er nødvendigt, er en lav månedlig betaling for at ringe til venner og familie og endda til erhvervslivet. Den populære enhed sælges online og i butikker. Der har været problemer med enheden og tjenesterne, dog fra brugsproblemer til kundeservice.