Om Podcasting Software

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Podcast Recording Software

De lydfiler, der er knyttet til RSS-feedet, skal først optages fra en kilde som interviews og live forestillinger. Podcast recording software er nødvendig for at opnå dette meget formål. De fleste optagelsessoftware, der er tilgængelige på internettet, understøtter i dag MP3, WMA og WAV-format. Dette giver brugeren mulighed for at afspille lydfeed med andre enheder, f.eks. IPod, MP3-afspillere. Forskellige lydeffekter kan også oprettes ved hjælp af sådan software. Du kan indtaste forskellige slag af instrumenter eller optage hele interviews med alle, du ønsker.

Podcasting Creation Software

Podcast-oprettelsessoftware er det værktøj, der giver dig mulighed for at oprette et RSS-feed med lydvedhæftninger. Forskellige software tilgængelige på internettet giver dig mulighed for at oprette podcasting-feed og give dig mulighed for at redigere dem efter dine behov. Du kan endda styre podcast med din podcast oprettelsessoftware. Der er software på nettet, der giver dig mulighed for at tilføje lydbeskeder til din blog ved hjælp af din telefon (nævnt under ressourceafsnittet).

Podcasting Downloading Software

Når en podcast er blevet sendt til brugeren, skal den downloades til brugerens computer. Til dette formål bruges podcast-download-software. Denne software fungerer stille i baggrunden og overflader kun når det er nødvendigt eller planlagt.

Windows / Mac Podcasting Tools

Med Windows kan du brug en lang række podcasting-værktøjer. Ikke kun gør disse værktøjer lydfilen, de kan håndtere flere opgaver for dig. Du kan tilføje lydfilerne direkte til din medieafspiller, oprette en afspilningsliste eller endda brænde lyden på en disk. Valgmulighederne for Mac-brugere er ikke så forskellige som Windows-brugere, men Mac-brugere kan helt sikkert nyde RSS-feedet.

Bruger

Podcasting-software er brugt til en række anvendelser. Disse anvendelser omfatter optagelse af et interview, afsendelse af feed til brugere, downloading af feedet eller noget andet der er forbundet med podcasting. RSS eller virkelig simpel syndikering er et fodringsformat, der bruges til at formidle pakker af information fra et punkt til et andet på en enkel og præcis måde. Når en lydfil er vedhæftet og sendt som et RSS-feed (den information, der sendes, kaldes feed), er det kendt som en podcast. Podcasting software er læseren, der lader dig oprette og læse dette podcasting-feed. Der kræves en anden form for podcasting-software på alle forskellige scener for at udføre specifikke opgaver.