Sådan opretter du en SSL

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

Opret et SSL-certifikat

1.

Opret en privat nøgle. En privat nøgle er en krypterings- / dekrypteringsfil, der er nødvendig for at sikre, at overførslen af ​​dit SSL-certifikat ikke bliver kompromitteret. Log ind på serverens kontrolpanel og klik på SSL-managerikonet. Klik på 'Privat nøgle' og derefter 'Generer en ny nøgle', når du bliver bedt om det. Kopier og indsæt nøglen i en teksteditor, når den vises.

2.

Generer et certifikat underskrivningsanmodning (CSR) fra dit webhostfirma. En CSR er en kodet teksttekst, der indeholder specifikke oplysninger som dit domænenavn, firmanavn og adresse. Log ind på din server og indtast SSL-manager fra kontrolpanelet. Udfyld felterne med de nødvendige oplysninger, herunder nøglen. Serveren vil vise CSR'en på en ny side. Kopier og indsæt det i en tekstredigerer for senere brug

3.

Køb SSL-certifikatet fra et firma, der sælger SSL-certifikater - kendt som certifikatmyndighed (CA). Nogle eksempler er Verisign, Entrust og Thawte. på CA's hjemmeside for at starte ordreprocessen. Indtast dine kontaktoplysninger, virksomhedsoplysninger, din serverinformation og CSR, når du bliver bedt om det. Dit nye SSL-certifikat vil blive udstedt til dig, når virksomheden har gennemført sin godkendelsesproces.

Installer SSL-certifikatet

1.

Log ind på kontrollen panelet på din server og klik på SSL-managerikonet. Vælg 'SSL-installatør' og vælg det domæne, du vil installere SSL-certifikatet til.

2.

Indsæt det SSL-certifikat, du modtog fra virksomheden, til det første åbne afsnit. Det andet afsnit spredes automatisk med nøglefilen. Det tredje afsnit er for certifikatmyndighedens fil (.CA). .CA filen vil blive leveret af din SSL udsteder. Indsæt filen i dette afsnit. Klik på knappen 'Installer', og din server installerer certifikatet på din hjemmeside.

3.

Test SSL-certifikatet ved at skrive 'https://www.yourdomainname.com' ind i din browser. Hvis dit websted løser det, betyder det, at certifikatet blev installeret. 'Https' betyder, at dit websted er beskyttet af et SSL-certifikat.

Tips og advarsler

  • Køb altid et certifikat fra en betroet certifikatmyndighed. Selv om de er dyrere, betaler certifikatet sig selv i det lange løb ved at opbygge tillid hos dine kunder og besøgende.
  • En af de bedste ting, du kan gøre for at øge salget og sikre kundernes privatliv på et e-handelswebsted, er at implementere Secure Socket Layer (SSL) sikkerhedsteknologi. SSL-teknologi bruges til at sikre og kryptere information udvekslet via internettet via en webbrowser. Ved at bruge en SSL på din hjemmeside, giver du ikke kun besøgende besked om, at du er bekymret for deres sikkerhed og privatliv, men at du har taget de nødvendige skridt til at beskytte dem. Opsætning af et SSL på dit websted er ikke svært og kan gennemføres i et par trin.