Sådan opsættes NTP

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Download NTP installationsfiler til Unix / Linux, hvis det er nødvendigt. Ofte er NTP-filerne allerede forudinstalleret som en del af operativsysteminstallationen og er ikke konfigureret.

En af de mest almindelige måder at konfigurere NTP-tjenesten på er at pege en computer til en anden for at synkronisere sin tid. I Unix / Linux, rediger /etc/ntp.conf filen:

server ntp1.example.com foretrækker
server ntp2.example.com
server ntp3.example.net

hvor servere er angivet til brug. Den 'foretrukne' tilføjelse angiver, hvilken serverindtastning der skal bruges over de andre og er normalt en, der er meget pålidelig.

For at sikre at NTP kører ved opstart, tilføj følgende linje til / etc / rc.conf:

ntpd\_enable = 'JA'

Klik på 'Start' og kør 'regedit' for at få adgang til Windows Server som automatisk leveres med sin egen version af NTP kaldet W32Time. For at konfigurere en Windows 2003-maskine til at synkronisere til en ekstern NTP-server, rediger følgende registreringsdatabasen:

HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ Config \ AnnounceFlags

Skift 'Announce Flags' -indgangen til 5, som angiver den angivne tidsserver som pålidelig.

HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ TimeProviders \ NTPClient \ SpecialPollInterval

Dette indgang definerer varigheden i sekunder, som Windows Server skal undersøge NTP-serveren. En gennemsnitlig varighed er 900 sekunder eller hvert 15. minut.

HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ Parameters \ NtpServer

NTP Server-værdien giver en liste over IP-adresser eller DNS-navne på NTP-servere, som Windows Server kan oprette forbindelse til til tidsdata.

HKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ TimeProviders \ NTPServer \ AktiveretHKEY\_LOCAL\_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ W32Time \ Parameters \ Type

Indtast 'NTP' i ' Indtast registreringsdatabasen.

Aktiver ntpd (NTP-dæmonen eller -processen) i Mac OS X ved at klikke på Apple-menupunktet 'Systemindstillinger' og derefter gå til 'Dato og tid' -arket. Gå til Dato u0026 amp; Tid underpanel og indstil Set Date u0026 amp; Tidsknappen til 'automatisk', som giver dig mulighed for at vælge en tidsserver, der skal bruges fra en rullemenu eller manuelt angive en foretrukken tidsserver.

Tips og advarsler

< / p>
  • I alle operativsystemer kører NTP-protokollen som en tjeneste, hvilket betyder at den kører i baggrunden, når serveren er tændt. Når du foretager en ændring af NTP-indstillingerne, skal du sørge for, at du enten genstarter NTP-tjenesten manuelt eller genstarter serveren, forudsat at NTP er konfigureret til automatisk at starte, når serveren genstartes.
  • NTP-tjenesten, der kører på din server, uanset om serveren kører Unix, Linux, Windows eller Mac OS X, er kun så god til den NTP-server, du peger på. Hvis du peger på en server, der er konsekvent slukket på sin tid, vil hver server, du har peget på, også være slukket.
  • NTP eller Network Time Protocol, blev designet til at tage ure over et netværk og synkronisere dem. Denne synkronisering er kritisk for lokale, store og store netværksoperationer, da mange teknologier, som Microsofts Active Directory-synkronisering, kræver, at servere og computere er på samme side, når det kommer til tiden. Denne protokol er ikke begrænset til brug af Microsoft-produkter - Windows, Unix / Linux og Mac OS alle kan bruge NTP til tidssynkronisering.