Sådan tilslutter du en trådløs IBM ThinkPad til et kabelmodem

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc

 

1.

Slut et Ethernet-kabel til kabelmodemet, der giver internetadgang til dit hjem. Tilslut den anden ende til 'IN' Ethernet jack på bagsiden af ​​din trådløse router. Dette Ethernet-kabel skal være permanent forbundet til modemet og routeren.

2.

Brug et andet Ethernet-kabel til at forbinde den trådløse router til din IBM ThinkPad-computer. Denne forbindelse er kun midlertidig, som det er nødvendigt for at oprette routerens trådløse forbindelse.

3.

Installer softwaren, der fulgte med den cd-rom, der fulgte med i pakningen med din trådløse router. Installer den på din IBM ThinkPad. Under opsætningen bliver du bedt om at navngive det trådløse netværk, du er ved at oprette. Giv det et navn, som du nemt kan huske, som du vil skal kende det i fremtidige trin.

4.

Afbryd din IBM ThinkPad fra din trådløse router.

5.

Klik 'Start' på din IBM ThinkPad.

6.

Klik på 'Opret forbindelse til.'

7.

Klik på navnet af det trådløse netværk, du har oprettet i trin 3. Du bliver automatisk forbundet til netværket, som igen vil forbinde din trådløse IBM ThinkPad med dit kabelmodem.

Den trådløse IBM ThinkPad er en bærbar computer med standard størrelse. Selv om du nemt kan forbinde din IBM ThinkPad til et kabelmodem via et Ethernet-kabel, ville det alvorligt begrænse mobilitetens bærbarhed, hvilket besejrer formålet med at eje en bærbar computer i første omgang. I stedet, hvis du først forbinder en trådløs router til det kabelmodem, kan du tilslutte din IBM ThinkPad til dit kabelmodem via det trådløse netværk.